- Дата и час: 08 Фев 2025, 00:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
- boiko_pr
- Нов потребител
boiko_pr написа:Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- vaness
- Потребител
vaness написа:boiko_pr написа:Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
Започвам да си мисля, че са си заучили една стандартна реплика, която казват на всички обадили се. Сега ако можеш иди до Митницата и поискай подробно резултатите си и ще видим дали ще е същият резултата
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
- vladimirova76
- Младши потребител
vaness написа:boiko_pr написа:Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
Започвам да си мисля, че са си заучили една стандартна реплика, която казват на всички обадили се. Сега ако можеш иди до Митницата и поискай подробно резултатите си и ще видим дали ще е същият резултата
Важно е за повдигане на самочувствието на играчите- да няма разочаровани и да опитат пак и пак. А бе, зарибявка като при тотото : "Не губи кураж, опитай следващия тираж!".
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- nov4ovek
- Младши потребител
vladimirova76 написа:frenchi написа:vladimirova76 аз питах момичето което ми каза резултата каза,че засега нямат такава информация(за другите градове) Ще проверявам аз))
и на мен вчера ми казаха същото/митница столична/,теста за интелигентност много малко не ми е стигнало,100% съм решила професионалния и на психото съм се спрвила,те май на всички уж отпаднали така казват,защото на първия тест всеки е най-несигурен какво е направил,а аз смятам че съм се справила и на него,но няма как да ми кажат,тъй като веднага ще ги питам защо не съм викната на интервю,но както и да ,е не можеш да им хванеш края-от многото връзкари отпадаме ние,които съвестно сме се подготвяли и сме показали добро ниво на знания,дано да имаме късмет сега,успех на теб и на всички, които "не губят кураж за следващия тираж......"
Моля, моля, тук всички сме честни и почтени и съвестно се подготвяхме за конкурса!
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Честно, закалевам се!
Но ми направи впечатление в по-горни постове, че в резултати за професионална компетентност се цитират 19т. - ами това направо си е на косъм бе хора от 25 възможни при допуск 70% , така че поне там може да се постараете повече на новите изпити(другите тестове са неуправляеми за мен - или можеш да ги направиш или не и кой знае каква тренировка там не решава проблема)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- bbboxxx
- Младши потребител
bbboxxx написа:vladimirova76 написа:frenchi написа:vladimirova76 аз питах момичето което ми каза резултата каза,че засега нямат такава информация(за другите градове) Ще проверявам аз))
и на мен вчера ми казаха същото/митница столична/,теста за интелигентност много малко не ми е стигнало,100% съм решила професионалния и на психото съм се спрвила,те май на всички уж отпаднали така казват,защото на първия тест всеки е най-несигурен какво е направил,а аз смятам че съм се справила и на него,но няма как да ми кажат,тъй като веднага ще ги питам защо не съм викната на интервю,но както и да ,е не можеш да им хванеш края-от многото връзкари отпадаме ние,които съвестно сме се подготвяли и сме показали добро ниво на знания,дано да имаме късмет сега,успех на теб и на всички, които "не губят кураж за следващия тираж......"
Моля, моля, тук всички сме честни и почтени и съвестно се подготвяхме за конкурса!![]()
Честно, закалевам се!![]()
Но ми направи впечатление в по-горни постове, че в резултати за професионална компетентност се цитират 19т. - ами това направо си е на косъм бе хора от 25 възможни при допуск 70% , така че поне там може да се постараете повече на новите изпити(другите тестове са неуправляеми за мен - или можеш да ги направиш или не и кой знае каква тренировка там не решава проблема)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- vladimirova76
- Младши потребител
Какъв е смисъла да ходя - да се разплача файда няма.Така са решили - така са направили, дори и да си взема теста ,който да предположим , че е пълен с верни отговори, на кой да го покажа - на кучето си ? Никой не го интересува. Просто ми направи впечатление , че на много хора не са им е стигнала по една точка, малко е странно.
- boiko_pr
- Нов потребител
а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
- vladimirova76
- Младши потребител
vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
Поздравления за 25-те точки!
Първоначално 600-10% ДОД, а после 600+надбавки-10%ДОД , но да доживеем до този момент
- bbboxxx
- Младши потребител
bbboxxx написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
Първоначално 600-10% ДОД, а после 600+надбавки-10%ДОД , но да доживеем до този момент
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
пожелавам ти успех и назначение................
- vladimirova76
- Младши потребител
vladimirova76 написа:bbboxxx написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
много ти благодаря,значи зов,доо и дзпо са за сметка на работодателя явно
пожелавам ти успех и назначение................
Ами мисля, че така беше за последно
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
А за назначението ще разбера след 7 месеца
- bbboxxx
- Младши потребител
Успехи в обученията ти желая,мисля че щом са започнали не е така трудно и невъзможно да си вземеш изпитите с оценка над 4..............
- vladimirova76
- Младши потребител
bbboxxx
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класирането
т.е не им трябват почтени хора ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класирането
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
- boy1963
- Младши потребител
boy1963 написа:bbboxxx
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класиранетот.е не им трябват почтени хора
Ех, както се казва: "Прекален светец и Богу не е драг!"
- nov4ovek
- Младши потребител
vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
http://www.intrapartners.net/bg/payrollcalculator.php
тук можеш да видиш каква ще ти е нетната заплата
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- bel_ami
- Нов потребител
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класиранетот.е не им трябват почтени хора
Мисля, че високия резултат на теста за интегритет и лоялност НЕ е хубава новина!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=573350
Аз чакам включване за Пловдив, но за сега нищо....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- sarracenia
- Нов потребител
bel_ami написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
благодаря
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- vladimirova76
- Младши потребител
Интересно е тълкуването на третия етап от тестовете -теста за интегритет! Тук прочетох различни интерпретации, а и аз намерих разни материали и като цяло ми е трудно да определя какво означава на него висок резултат. Като цяло схванах, че в него има 3-4 ключови въпроса който ако влязат в конфликт с останалите гравитиращи, които по принцип са пълнеж(но поясняват основните 3-4), то тогава комисията счита, че теста е некоректно изпълнен. Така че, какво значи висок или нисък резултат там?
Е разбира се това е моята интерпретация.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
За по-точна информация: АМ-изпитна комисия!
- bbboxxx
- Младши потребител
vladimirova76 написа:bel_ami написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
благодаря
С риск да стана "на всяка манджа мерудия" този начин показан в сайта не е коректен за държавни служители.
Това е метод за изчисляване заплата на служители 3 група на трудов договор( с други думи служители в частният сектор или такива за които не се отнася понятието Държавен служител).
- bbboxxx
- Младши потребител
sarracenia написа:boy1963 написа:bbboxxx
Мисля, че високия резултат на теста за интегритет и лоялност НЕ е хубава новина!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=573350
Аз чакам включване за Пловдив, но за сега нищо....
АЗ ЧАКАМ ЗА ЮГОЗАПАДНА,НО ЗАСЕГА НИЩО.АКО НА НЯКОГО СА ЗВЪННАЛИ НЕКА ПИШЕ
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- krisi80
- Младши потребител
|
|