начало

Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото Градският съд за трети път не даде ход на делото срещу Петьо Еврото

poveche ot 183 dena v godinata v cujbina

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

poveche ot 183 dena v godinata v cujbina

Мнениеот Bimbo » 14 Яну 2004, 02:10

Zdravejte,
Moje bi tuk ne e naj podhodiashtoto miasto no ne znam na koe drugo miasto da popitam. Vuprosut mi e slednijat:
Bulgarski grajdanin kojto raboti v cujbina za povece ot 183 dena v godinata dlujen li e da podava danucna deklaracija za dohodite si v BG pri polojenie ce e registriran v cujdata durjava i raboti tam? Zadavam tozi vupros zashtoto poveceto hora koito sum zapital mi davat razlicni otgovori. Mnogo mi se iska pone trima ot vas da sa na edno i sushto mnenie.
Blagodaria vi prevaritelno i vi jelaja priaten den.
Bimbo

Re: poveche ot 183 dena v godinata v cujbina

Мнениеот Vese* » 14 Яну 2004, 19:19

ami spored men deklaraciq trqbva da se podade, no s mnogo dyrjavi Bylgariq ima skliucheni spogodbi za izbqgvane na dvoinoto danychno oblagane (s okolo 50 dyrjavi do momenta) i v zavisimost ot metoda, izbran za izbqgvane na dvoinoto danychno oblagane - sym pochti sigurna, che nqma da se naloji da se plashtat danyci v Bylgariq, ako liceto, prebivavashto v chujbina si gi plashta tam.
Vese*

Re: poveche ot 183 dena v godinata v cujbina

Мнениеот Bimbo » 14 Яну 2004, 20:43

Zdravejte,
Blagodaria za otgovora, no kakvo shte kajete za slednija primer:
Covek sus zelena karta v USA e sus sushtija statut kato drug kojto raboti v druga durjava. Znaci li ce coveka ot USA triabva vsiaka godina da podava dan. deklaracija v BG?
Bimbo

Назад към Данъчно право