начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

възбрана

Казуси за недвижими имоти

възбрана

Мнениеот Дарина » 15 Мар 2003, 17:51

Наложена е върху ЖСК през 1957 год. след дело започнато през 1955 год. Къде и какво да търся и каква е процедурата за вдигане на забрана? А най-странното е, че през изминалата година в това ЖСК са продадени поне три апартамента и не ми е ясно никой ли не е намерил този проблем преди мен или просто са си затворили очите.
Дарина

Re: възбрана

Мнениеот Тета » 16 Мар 2003, 19:28

Делото, по което е наложена възбраната като обезпечителна мярка, сигурно отдавна е приключило. Намерете го в архива на съда. Сигурна съм, че има решение по същество или определение за прекратяване.
Възбраната сигурно е вдигната, но това просто не е отразено в Службата по вписванията.Никой не си е направил труда да занесе там това съдебно решение/определние. Ако намерите съдебното решение/определение, считам, че и сега няма пречка вдигането на възбраната да бъде вписано и сега.
Тета

Re: възбрана

Мнениеот kolega » 17 Мар 2003, 09:57

Изрови от служба вписване някое от нотариалните дела по предходните сделки, можеш давидиш нещо интересно.
kolega

Назад към Имотни казуси