начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Бракък е вреден

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Бракък е вреден

Мнениеот donna2 » 26 Апр 2004, 14:56

той вече ми е съпруг въпреки всичките ми" ОТРИЦАТЕЛНИ качества "и какво да се прави търпи ме
donna2
Потребител

Мнениеот Христова » 27 Апр 2004, 10:04

Ако приемем, че някое друго решение по бракоразводно дело е литература, сигурно щеоткриеш и сам класиците. Но не знам императорът какво чете.
Христова

Мнениеот tramtiriram » 27 Апр 2004, 12:35

вреден, вреден, но луди за вразване трябва да има, а от там и хляб за адвокатите
tramtiriram
Нов потребител

Мнениеот donna2 » 27 Апр 2004, 12:44

ле ле то по твоята логика всички женени са луди , че то си има и предимство , дори ако щеш наследствените правоотношения или най-малкото съвсем законно си тормозиш някого ,а той ако ще рече да бяга негов си проблем

ще те питам аз някой ден ако се поожениш кой е луд ама до тогава има време
или си женен и изразяваш лично становище тоест разглеждаш собственото си състояние , да не би да са ти връчили тенджерите и тиганите ,ютита и пералнята
donna2
Потребител

Мнениеот tramtiriram » 27 Апр 2004, 12:51

е колега не се засягайте....в едно съм сагласна...това си е един напълно законен начин да издевателстваш
tramtiriram
Нов потребител

Мнениеот Toshko » 27 Апр 2004, 16:30

Статията е невероятна, дори само затова си заслужава да си купите списанието(не, че му правя реклама, де)..
Накратко...обобщаване
Ако имате проблеми в това отношение, не си мислете, че сте фригидна, просто явно още не сте опитали подходящите поэи и причината може да е в партньора ви.
Освен това са разиграни различни ситуации ;-) при които момичета споделят как се е получило при тях....
И един интересен факт - според едно изследване 44% от мъжете заявяват че през изминалата година партньорката им успявала всеки път да свърши. Това обаче се потвърждавало само от 29 % от успоредно проведеното изследване при същите тези партньорки. Това означава, че явно жените съумяват доста обре да заблудят мъжете си :-)
Абе толкова се въодушевих от статията, че направо започнаха да ми минават греховни мисли през главата ;-)
Toshko

Мнениеот Любопитна колежка » 27 Апр 2004, 16:51

Сега остава да намерим и любовника.
Отивам в другите теми да търся.
Любопитна колежка

Мнениеот sonya » 27 Апр 2004, 16:59

Няма фригидни жени, има некадърни мъже! - това е посланието на тематичните статии в женските списания.
Действително въпросната статия се отклонява малко от феминистките възгласи, но все пак си остава много досадна! За секса няма рецепти!
Чудесно е, че и мъжете четат женски списания - но аз бих Ви препоръчала страниците с модни каталози - там нещата са по-лесни - купуваш най-скъпия подарък и може да си 100 % сигурен, че на половинката ти й харесва, а не се преструва!
sonya
Младши потребител

Мнениеот Toshko » 27 Апр 2004, 17:21

Би ми било интересно да чуя от теб като жена с кое от статията не си съгласна? Вярно е, че рецепти няма, но все пак от такива женски "изповеди" човек (разбирайте мъжа) се учи да не е пълен егоист и да не мисли само за собственото си удоволствие..
А ако жената не ще да съдейства в това отношение, после да не се сърди :-).....
Toshko

Мнениеот Toshko » 27 Апр 2004, 17:22

Ако търсиш наистина...може и да се самопредложа...
Toshko

Мнениеот sonya » 27 Апр 2004, 17:29

Не мисля, че мъжете, и въобще хората, се учат от статии на егоизъм или алтруизъм...
Но е наистина идеално, ако от тази статия мъжът (който не е егоист) разбере, че всичко е строго ндивидуално, и има многобройни начини - достатъчно е да има желание и ще открие подходящия!
Статията не ми е приятна, защото си представям бозави физиономии на дебели американки, които се чувстват откривателки на топлата вода
sonya
Младши потребител

Топлата вода

Мнениеот Любопитна колежка » 27 Апр 2004, 17:40

За тайните на оргазма не знам, но първия брой си го взех и на места точно такъв образ ми изникваше, като го четях (бозави физиономии на дебели американки...). Не че няма какво да прочетеш в списанието - има.
Любопитна колежка

Re: Топлата вода

Мнениеот Христова » 28 Апр 2004, 12:08

Списанието е интересно, статията също, но не смятате ли, че при оргазма всяка двойка се спасява сама? Защо вярвате на списания по тази тема? То ако си нямаш фантазията и Хедър Гърли Браун заедно с откривателя на G-точката да дойдат да помагат, пак ще се звериш като теле в афиш.
Христова

Мнениеот Toshko » 29 Апр 2004, 10:48

Dobre, a iskam ne6to da popitam jenite tuka - G-to4kata mit li e ili ne?
Toshko

Мнениеот Христова » 29 Апр 2004, 13:19

Само ще ти кажа, че оргазмът не е мит, дори и множествения.
Христова

Re: Бракът е вреден

Мнениеот поли » 29 Апр 2004, 13:39

май предпочитам да съм с французин. Не искам да се омъжвам. направо се ужасявам. Така, че ще е добре половинката ми да си е женена за друга, да си оноси отговорността за дом и т.н., а с мен да си живее живота.
поли

Мнениеот Toshko » 29 Апр 2004, 14:05

Ето това е несправедливото - значи жените - множествен оргазъм, а мъжете само 1 (по време на 1 акт).
Toshko

Мнениеот Любопитна колежка » 29 Апр 2004, 14:14

Поли, няма ли да поискаш да е само твой?
Тошко, несправедливото е, че на мъжете ви е гарантиран оргазмът всякак, а жените трябва да четем статии за тайните му и пак гаранция никаква.
Любопитна колежка

Мнениеот boba » 29 Апр 2004, 14:21

Само не можах да разбера какво общо има оргазмът с брака?!
boba

Мнениеот Toshko » 29 Апр 2004, 14:30

Да така е, обаче разправят, че при жените изживяването е много по-силно и разтърсващо отколкото при мъжете, незнам така ли е...
но ако е вярно и започне да се постига многократно (като резултат) в кратки срокове, преставяй си колко онеправдани са мъжете
Toshko

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси