начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Бракък е вреден

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бракък е вреден

Мнениеот Imperator » 19 Фев 2004, 11:08

В отговор на едного, който писа, че "Човек и добре да живее, се жени..." Колко добре познава той Али Баба!
Бракът е вреден

За да бъдат мъжете/ и някои жени/ щастливи, никога не трябва да се женят, съветват бротански учени. С п о р е д тях рецептата за мъжкото щастие се нарича “ “серийна моногамия”-да бъдеш верен на приятелката си, но да я с м е н я ш през няколко години.
Изследване с 4430 участници, проведено от Лондонския Университет “Куин Мери”, установило, че мъжете са най-щастливи, когато имат стабилна връзка с една партньорка, но не се женят. Тоест винаги са в “ здрави ръце”, при това не изневеряват, но на всеки 3-4 години сменят партньорката си и никога не се женят - подобно на Хю Грат във филма ”Четири сватби и едно погребение”. Подобно е положението и при жените, които винаги са живяли сами. Те са по-щастливи от тези, имащи зад гърба си няколко брака.
Жените имат най-малко душевни проблеми, когато се омъжат за първата си любов. Освен това след раздялата страдат по-силно, отколкото мъжете.
Imperator
Потребител

Re: Бракък е вреден

Мнениеот donna » 19 Фев 2004, 11:10

Императоре май си сбъркал форума
donna
Старши потребител

Мнениеот slavi_kotarov » 19 Фев 2004, 11:17

Защо да го е сбъркал човека? Я поглеж малко в историята на форума кои са най-активните теми? "Търся си мъж-адвокат", "Търся си жена-юристка", "Търся си ангажираща връзка с юрист", "Търся си неангажираща връзка с юрист"... Е?

[%sig%]
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот donna » 19 Фев 2004, 11:23

аз много добре знам какво пише във форума това със закачките на колегите го разбирам но да разнищваме тука някакви си социални проблеми и социологически изследвания не им е мястото тук ето например форум -Разведени на дир бг
donna
Старши потребител

Мнениеот slavi_kotarov » 19 Фев 2004, 11:32

Донна, това е точно толкова закачка, колкото и тези другите.... айде да пратим и останалите теми в "запознанства" на дир-а, а?

[%sig%]
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот zazu » 19 Фев 2004, 11:45

за slavi_kotarov:
хайде,"скачай" в дир-а,в "запознанства".Чакам те там!
zazu

Мнениеот slavi_kotarov » 19 Фев 2004, 11:50

Че що? Тук да не е по-лошо? И темите същите, и народа умен....

[%sig%]
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот zazu » 19 Фев 2004, 13:34

за slavi_kotarov
напротив,там купона тече с пълна пара,а тук от време на време леко "позаспиваме"
zazu

Мнениеот Публичен изпълнител » 19 Фев 2004, 14:07

Съгласна съм по принцип, проблемът е само в намирането на мъже/жени за честите смени.
Публичен изпълнител

Мнениеот @ flash » 19 Фев 2004, 14:10

Вреден е, куп литература е изписана по въпроса, подробно са обяснили хората и защо точно е вреден /за справка: "Бракът е неморален", примерно/. Пък и един подпис нито може да ти сготви, нито да те стопли, нито бойлера да ти поправи. Да не говорим за по-възвишени дейности :)

Колеги, а кога всъщност работите?
Моооля, не се нахвърляйте отгоре ми, шегичката е с най-топли чувства. :)
@ flash

Мнениеот gega » 19 Фев 2004, 22:41

Императоре, ти си бил готин пич, я как хубаво разсъждаваш! И аз съм на този принцип, ама вече май ще ме женят. Какво да сторя!:))))))))) Хубав форум откри, ама пак остана неразбран!!!, като гледам до тук изказванията! Колеги, пораздайте се!!!
gega

Мнениеот Sani* » 20 Фев 2004, 12:51

Az tvurdo sum za braka!!!
Sani*

Мнениеот @ flash » 20 Фев 2004, 13:27

Ако ще гласуваме без да се аргументираме, аз съм за Императора! Пък било и през гледната точка на гегата :)))))) /малката буква е защото скоро ще се жени :)/
А сериозно, "серийната моногамия" е много удобна не само за мъжете. Още повече, че в повечето случаи и децата остават при нас...
@ flash

Мнениеот donna2 » 20 Фев 2004, 13:34

в много случаи бракът е необходим
нали знаете като се изчерпи и развод и после пак се жени ако има смисъл
на кого му пука за брака вреден ли е или не ,има нужда от брак сключвашго ,отпада нуждата ако искаш си стой женен ако не искаш развод
donna2
Потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 20 Фев 2004, 16:14

Imperator, поздравления! Това ми хареса!
Mb}|{bT

Мнениеот vaya » 20 Фев 2004, 22:39

Вреден е разбира се! Хората трябва да си плащат на адвокати и съдии за да се женят, че да се откажат и така да не се стига до разводи и други трагедии.............. освен това и сексът с женен МЪЖ е доста как да кажа незадоволителен и лишен от фантазии. Ами това е от мен за вечно "изморените".
Лек чат/форум. Отивам в Лафчето на dir.bg да си хвана някое ' лапе :-)
vaya

Мнениеот Ulalum » 21 Фев 2004, 01:51

Бракът може да е вреден, може и да е полезен; да не забравяме, че е свързан предимно с имуществени последици. Зависи от коя страна си застанал:-) Останалото е български език и литература.
Ulalum

Мнениеот Forumetz » 23 Фев 2004, 10:33

Tuk forumat e po zivilizovan za razlika or dir-a i tozi na Monitor
Forumetz

Мнениеот nina_urist » 23 Фев 2004, 11:01

Kolegi,
moeto mnenie za braka i za myzete e slednoto:
predi braka myzyt e nedovyr6en. Sled tova e svyr6en!!! :)))
nina_urist

Мнениеот Imperator » 10 Мар 2004, 11:05

Имах една приятелка, която казваше:"ЖЕНАТА Е ИЗМИСЛИЛА ЛЮБОВТА, А МЪЖЪТ -БРАКЪТ, ЗА ДА Е СИГУРЕН, ЧЕ ДЕЦАТА СА ОТ НЕГО."
Imperator
Потребител

Следваща

Назад към Семейни казуси