начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Съдия изпълнител и изпълнителен лист

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

Съдия изпълнител и изпълнителен лист

Мнениеот rumyana_b » 16 Юли 2015, 18:19

Здравейте!
Бихте ли ми помогнали?
Сиацията е следната - преди повече от година изтеглих бърз кредит, но една година не го обслужвах.
Тази седмица ми се обадиха и ми казаха, че са изкарали изпълнителен лист и ще го предадат на съдия изпълнител след което ще посетят апартамента ми и ще ми вземат собствеността.
Аз се информират само отчасти какво могат да ми вземат, но имам още няколко питания.
1. Тъй като нямам техника (имам само електрическа кана)- ще ми вземат ли дрехите?
2. Могат ли да ми вземат книгите (имам цяла библиотека) и цветята?
3. И ако не отворя - какво ще стане - може ли да ми разбият вратата?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави
Руми Биволарска
rumyana_b
Нов потребител

Re: Съдия изпълнител и изпълнителен лист

Мнениеот katerinakuch » 16 Юли 2015, 19:09

Съдебният изпълнител пристъпва към изпълнение по молба на заинтересованата страна на основание представен изпълнителен лист. В молбата си взискателят посочва начина на изпълнението. Той може да посочи едновременно няколко начина. В течение на производството той може да посочва и други начини на изпълнение. Взискателят може да поиска от съдебния изпълнител да проучи имущественото състояние на длъжника, да прави справки и да изисква преписи от документи.Съдебният изпълнител е длъжен да Ви покани да изпълните доброволно задължението си в двуседмичен срок. Като получите поканата за доброволно изпълнение, се свържете със съдебния изпълнител, за да обсъдите вариантите и възможностите за плащане.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот rumyana_b » 17 Юли 2015, 09:19

Благодаря Ви за отговорът! Но аз това го знам. Моето питане беше относно въпросите които бях задала някой да ми отговори!
rumyana_b
Нов потребител

Мнениеот katerinakuch » 17 Юли 2015, 13:17

rumyana_b написа:Благодаря Ви за отговорът! Но аз това го знам. Моето питане беше относно въпросите които бях задала някой да ми отговори!

Включете си личните съобщения.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Гражданство