начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

какви права дава възстановяванет право на собственост от Поз

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

какви права дава възстановяванет право на собственост от Поз

Мнениеот theoneeeeee » 05 Юли 2014, 12:46

Имам решение на Поземлена комисия Пловдив за възстановяване правото на собственост на земи с състествуващи
възстановими реални граници но не се е произнесла ПК от 14 години за окончателно връщане на парцела какви права имам над този парцел само с решението за възстановяване правото на собственост
theoneeeeee
Нов потребител

Re: какви права дава възстановяванет право на собственост от

Мнениеот sunrise » 05 Юли 2014, 13:11

Какво разбирате под "окончателно връщане", нали си имате решение и скици предполагам. Правен ли е въвод във владение, кой владее към настоящия момент имота?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот theoneeeeee » 05 Юли 2014, 13:22

Под "окончателно връщане" имам предвид решение за връщане кое то е последващо на решение на признаване на собственост върху имот от ПК май не сте много запознат с тези неща за да отговаряте.
theoneeeeee
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 05 Юли 2014, 13:28

Вие питате неща, дето ама хабер си нямате от тях и се сопвате, когато някой тръгне да Ви отговаря.Прочете първо какво са Ви написали. Нали границите са Ви възстановими?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот theoneeeeee » 05 Юли 2014, 13:38

Има разбира се написа ли са ми че е налице спор за материално право съгласно чл.14 ал 4 ЗСЗЗ .След разрешаването му комисията ще се произнесе със свое решение . Питах друго но както и да е
theoneeeeee
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 05 Юли 2014, 13:43

Не сте посочили, че имате спор за материално право, което е съвсем друго. Водено ли е дело, какъв е изхода му? Оттам нататък Ви чака една дълга процедура, зависи и дали има влязла в сила кадастрална карта за населеното място.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот theoneeeeee » 05 Юли 2014, 13:47

Знам знам знам водено е това ми е ясно както и да е моят въпрос беше какви права дава решение за признаване на собственост върху имот от ПК когато тя се произнесе окончателно .
theoneeeeee
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 05 Юли 2014, 14:00

Имате предвид, че вече делото е спечелено от Вас и въз основа на него Поземлената комисия се е произнесла. Ако е така, много е важно, преди това да бъде изменено, респ. отменено решението на другата страна, ако има такова.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот Melly » 05 Юли 2014, 15:23

theoneeeeee написа:Имам решение на Поземлена комисия Пловдив за възстановяване правото на собственост на земи с състествуващи
възстановими реални граници но не се е произнесла ПК от 14 години за окончателно връщане на парцела какви права имам над този парцел само с решението за възстановяване правото на собственост

Малко си закъснял, човече! :idea: Току виж, друг е придобил "твоето " право, признато като възстановено. Продължавай да си лежиш на лявата ти кълка.
П.П. Отговарям ти по начин, по който ти нападна sunrise, обвинявайки я в незнание на закона!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 05 Юли 2014, 15:26

Отговорът е простичък и се крие в едно ТР, но като ви чета разбирам, какво отношение имате към хората, които ви протягат ръка, та - загубих интерес към темата.
Спасението на давещия се е в неговите ръце.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 05 Юли 2014, 20:17

theoneeeeee написа:Ха-ха-ха а може би си мислите че не сам съдил ПК в Пловдив и пред окръжният съд а седя и си пиша в първият форум които сам видя и си лежа .Не сте толкова добри юристи тука ако бяхте щяхте да взимате за консултация както правят добрите адвокати ама както и да е :wink:

Никого не си съдил, защото не можеш да вържеш и две смислени изречения, при това така, че който и да е съд да те разбере. Друг е свършил това вместо теб, ама, да, както и да е....

П.П. Що питаш тук? Да не би вече да не ти се плаща за "добри адвокати"? Ха-ха-ха ... :)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 05 Юли 2014, 20:28

:D Тук във форума даваме безплатни консултации за слава, а не за пари. А с безплатни консултации никога няма да си решите проблема. Трябва да си плащате, не мислете тука хората за прости и да си мислите, че като прочетат въпроса ви веднага ще почнат да се надпреварват кой да ви спечели като клиент. Очевидно вие нямате достатъчно ресурси за да си позволите платена консултация при адвокат, затова пишете във форума. То се подразбира.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот doc03 » 05 Юли 2014, 20:38

theoneeeeee написа:Господин измислен TV сериал :D а баба джеврие няма ли да шернеш :) да видим че си сериозен да се произнесеш дали сам съдил някои или не :?:

Я дай пак, че нещо не вдянах?
Дали "сам" си ги съдил "някои" хора, или заедно с някой друг, или какво?

П.П. Да не би да си имал предвид думичките "сЪм" и "някоЙ" ? Щото ... трудно те разбирам, извинявай....
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба