Здравейте,
Обръщам се към Вас с молба по един въпрос . Казусът е следния:
Имам съставен АУАН за пътуване на задна седалка в такси без да съм си поставила колан.
Получих Наказателното постановление и в него липсва ЕГН - то ми . Другите реквизити си ги има
дата, час място трите ми имена всичко без ЕГН - то ми. В ЗАНН има изисквания за задължителни реквизити които трябва да се съдържат в Наказателното постановление , едно от които е и ЕГН на извършителя . Искам да попитам това достатъчно условие ли е формално и само на това основание да ми отпадне наказателното постановление.
Благодаря ви предварително за помощта
- Дата и час: 23 Ное 2024, 08:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Реквизити на Наказателно постановление
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Реквизити на Наказателно постановление
Възможно е да има и други пороци при съставянето на НП, посетете колега адвокат, за да го погледне и да изясните фактологията.
П.П. Човек никога не е добре да е абсолютно сигурен в нещо, а да положи максимум усилия за постигане на оптимален резултат!
П.П. Човек никога не е добре да е абсолютно сигурен в нещо, а да положи максимум усилия за постигане на оптимален резултат!
- nk7702n
- Старши потребител
Re: Реквизити на Наказателно постановление
Други пороци няма за мое съжаление . Само това е . В интерес на истината аз си бях с колан но докато полицая проверяваше шофьора на таксито аз реших че трябва да сляза и да продължа пеш . Когато разбра че таксиметровия шофьор е изряден се заяде с мене , ама аз вече го бях разкопчала. Питах един познат студент по право и той ми каза , че зависи от съдията. Може да мине - може и да не мине.
- rumy77
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|