- Дата и час: 29 Ное 2024, 14:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
При промяна в кадастрален план се променят и границите
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: При промяна в кадастрален план се променят и границите
О, аз не съм се самоограничавал, но съм получавал реплики от рода на "ти си гледай измерванията и недей много да знаеш". Та това имам предвид. Иначе, благодаря за пожеланията, старая се!
- petko_a
- Потребител
Ти пак си гледай измерванията ама и знай! Сигурен съм, че за измервнията знаеш достатъчно, че да накараш този който отправя такива пренебрежителни думи да пикае кръв!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
julyanvonemona написа:... че да накараш този който отправя такива пренебрежителни думи да пикае кръв!
Леле, колко сте кръвожаден, julyanvonemona! То не бяха аутодафета, бъбречни болести, кръвопускане, леки и средни телесни повреди... На моменти направо да Ви завиди човек, с каква лекота решавате проблемите...
- goblin
- Потребител
Карай бе goblin, лаф да става! Предполагам се радвате не добра телесна цялост и мисловно равновисие!
-
Мисля, че julyanvonemona няма предвид буквалния смисъл на всички тези зверства goblin. Лично аз се възхищавам как julyanvonemona си решава проблемите и постига целите си.
Подобни, съвсем не човеколюбиви мисли ми се въртяха натрапчиво в главата преди само два дни спрямо една служителка от СГКК, която ми върна проект с мотиви, които са абсолютни глупости в конкретния случай. Само че аз прецених, че не си заслужават разправиите и направих каквото искаше. Очевидно има още много да се уча.
Та в този ред на мисли, ако някой знае протоколът от проверката на проект за изменение на кадастралната карта и тест на цифров модел като какъв административен акт се явява, на какъв контрол подлежи и по какъв ред се обжалва ще му бъда благодарен ако сподели.
Подобни, съвсем не човеколюбиви мисли ми се въртяха натрапчиво в главата преди само два дни спрямо една служителка от СГКК, която ми върна проект с мотиви, които са абсолютни глупости в конкретния случай. Само че аз прецених, че не си заслужават разправиите и направих каквото искаше. Очевидно има още много да се уча.
Та в този ред на мисли, ако някой знае протоколът от проверката на проект за изменение на кадастралната карта и тест на цифров модел като какъв административен акт се явява, на какъв контрол подлежи и по какъв ред се обжалва ще му бъда благодарен ако сподели.
- petko_a
- Потребител
petko_a хубаво е че goblin се грижи за устойчивостта на форумната ми визия! Все някой трябва дя върши и тази работа. Само се замисли че го прави даром и бъди благодарен.
-
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Строителство и регулация
|
|