начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Електронен подпис

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Електронен подпис

Мнениеот nikoleta84 » 12 Яну 2012, 18:43

Здравейте! Имам следния въпрос: Трябва ли да съм регистрирана в Адвокатската колегия, за да си извадя електронен подпис? Започнах работа като юрисконсулт в строителна фирма. От там ми искат електронен подпис. Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите и ми кажете каква е процедурата, че ми е пълна мъгла всичко все още. Благодаря ви предварително!
nikoleta84
Нов потребител

Re: Електронен подпис

Мнениеот elsi_g » 23 Яну 2012, 12:44

За момента можете да си извадите електронен подпис в качеството ви на физическо лице или пък да ви бъде издаден електронен подпис в качеството на юрк на фирмата, в която работите.

Иначе Адвокатските колегии, вписването там.... няма нищо общо с това човек да има електронен подпис.
elsi_g
Младши потребител

Мнениеот karanedeff » 23 Яну 2012, 21:31

nikoleta84 написа:...каква е процедурата...

Електронни подписи
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот elsi_g » 24 Яну 2012, 10:45

karanedeff написа:
nikoleta84 написа:...каква е процедурата...

Електронни подписи

А също и ТУК
elsi_g
Младши потребител

Назад към Данъчно право