начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

"прескачане" на АНИ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

"прескачане" на АНИ

Мнениеот rusevam » 21 Окт 2011, 13:54

Здравейте!
Аз лично не съм привърженик на АНИ, но в случая търся съдействие именно, като техен защитник. Мисля си, че "който го е страх от мечки, да не ходи в гората", или ако не искаш да плащаш на агенции, не ги търси за съдействие. Казусът е следния: Моя позната - брокер, развежда от имот на имот повече от месец семейство /така се представят, на около 60 г. и двамата/ и подписва договор за посредничество с мъжа. Няколко дни по-късно спират да искат повече огледи, под предтекст, че всичко им е много скъпо. Миналата седмица обаче разбрахме, че същите са купили един от имотите, на които ги е водила, като сделката е вписана в АВ само седмица след датата на договора. Покупката обаче е на името на жената, /оказа се, че не са семейство/, а договор подписан от нея няма. Т.е. при евентуално дело ще се влезе в един омагьосан кръг, кой кого познава или не, кой с кого живее и т.н. На мен ми звучи обречено. Молбата ми е, ако някой е водил подобно дело да сподели, или просто да ми кажете струва ли си според Вас да се предприема каквото и да било.
rusevam
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба