nk7702n написа:" Кедосвам" какво ще рече, Лекси?
кедосвам - гл.
1. приключвам работа по, архивирам
2. забравям за тази работа, сиктирдосвам
П.П. Сиктирдосвам - гл. /мисля от родопския край/ - пращам по дяволите, тегля му една...
|
|
nk7702n написа:" Кедосвам" какво ще рече, Лекси?
П.П. Сиктирдосвам - гл. /мисля от родопския край/ - пращам по дяволите, тегля му една...
което е страшно дразнещо не само за хората, но и за юристите.
julyanvonemona написа:nk7702n , внимавай и бързо дай пояснение относнокоето е страшно дразнещо не само за хората, но и за юристите.
zelen дебне от всякъде така както сте го написала израза буди двусмислие.
nk7702n написа:julyanvonemona написа:nk7702n , внимавай и бързо дай пояснение относнокоето е страшно дразнещо не само за хората, но и за юристите.
zelen дебне от всякъде така както сте го написала израза буди двусмислие.
Щом буди двусмислие, да се включи и да го разясним.
lexy21 написа:...абе юристите не са хора
goblin написа:lexy21 написа:...абе юристите не са хора
Хора са, точно оттам идва проблемът. Ако бяха нещо друго - щеше да им бъде въздигнат пиедестал, и да се принасят човешки жертви.
goblin написа:lexy21 написа:...абе юристите не са хора
Хора са, точно оттам идва проблемът. Ако бяха нещо друго - щеше да им бъде въздигнат пиедестал, и да се принасят човешки жертви.
не само за хората, но и за юристите
julyanvonemona написа:lexy21, и дано имате представа ...
julyanvonemona написа:..независимо че най-вероятно сте юрист...
julyanvonemona написа:Последното е закачка, към този който я почувства като такава.
julyanvonemona написа:Проблемът е в това че всеки експеримент съдържа в себе си един чисто човешки компонент - склонността на Homo sapiens erectus да предпоставя входния статус на всеки експеримент (желаното да стане действително).
frezist написа:Освен КеДе което твърдо значи "към дело" и отразява волята на съответния началник повече тази преписка да не се разнася между бюрата, има и КеКе което означава "към кошче", демек за боклука с вариация КъКъПъ което пък означава "към кръглата папка". КеДето е най желаният завършек на преписка, но малко такива съм виждал в практиката си. Обикновено преписките си "брадясват", но много по-рядко "се кедосват".
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта