начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

НОВ ОУП НА ВАРНА-ОБЕЗЩЕТЕНИЕ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: НОВ ОУП НА ВАРНА-ОБЕЗЩЕТЕНИЕ?

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юни 2011, 09:09

Яглей, я глей в уикендо нема ли да разлабите малко?
Между другото дори и в подобна валянка този който търси намира! Аз например намерих
В началото на годината ЕСУТ Варна отхвърли тая безпринципна дефрагментация и задължи проектанта да остави в зелено само тия имоти и територии за които има законно влезли планове, демек са за озеленяване по силата на по-предишни планове. Бъдещите паркове в новоурбанизираните територии ще се определят по нататък с ПУП които всеки заинтересован собственик ще може да обжалва. Така че спокойно, всичко е блъф на проектанта, целящ пари.

Ако действително някой от проектантите присъства тук чрез псевдоним едва ли е избрал подходящото място за възбуждане на солитон по въпросите на ОУП-Варна, а и подходът му не е най-удачния. Това не е БТВ нито пък СКАТ, където с ефтини номера да печелиш популярност! Пък и такъв тип популярност впечатлява единствено малоумници, а те (малоумниците) в никакъв случай няма натрупат точки по въпроса за или против териториите за озеленяване които ОУП-Варна предвижда или предстои да предвиди
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 27 Юни 2011, 18:39

julyanvonemona написа: Ако действително някой от проектантите присъства тук чрез псевдоним едва ли е избрал подходящото място за възбуждане на солитон по въпросите на ОУП-Варна...

"Солитон" едва ли е точното наименование на онова, което смятате, че някой, или някои, са на път да възбудят, и то точно тук. Най-добре ще е и Вие да си купите плейстейшън, и да не мътите водата на някои шампиони в този форум.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юни 2011, 19:14

Явно не съм дорасъл за избистряне на водите, най-вече защото не участвам в другите теми и нямам представа от новите за "строителство и регулация" състезатели кой кой е!
Ама това, което някои в тази тема се опитват да правят именно е принципа за възбуждане на солитон. Защото солитона е вълна при която участващите в нея частици предават линейно кинетичната си енергия почти на 100%. А плейстейшън няма да си купя защото дори не знам какво е това.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 27 Юни 2011, 19:23

Пак помислете. Солитонът не кумулира енергия (не я и пилее, впрочем). Тук случаят е друг.
Идеята за плейстейшъна е да се развличате с нещо друго, за да не пречите на някой, който ръчка из форума с определена цел - да не му мътите водата, демек. Да не му се налага да обмисля Вашите премъдрости - това му е идеята. Да не му пускате Бетовен, докато си слуша хисарския поп, казано иначе.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юни 2011, 19:30

Да не му пускате Бетовен, докато си слуша хисарския поп, казано иначе.

magodeoz, този лек намек ми харесва, най-много защото е лек.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот santim » 29 Юни 2011, 15:55

Във всеки форум има няколко дежурни кибици, които се чудят къде да споделят напъпилите ги мъдрости. Явно този не прави изключение. Разбирам ги: криза е, няма работа, отегчението е голямо, скука ...
Честно казано съвсем случайно попаднах на този въпрос и понеже имам същият проблем реших да споделя информацията. Надявам се да съм помогнал на Кос100, ако ли не поне съм създал тема в която кибиците да си почешат езиците :lol: Останете си със здраве :D
santim
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 28 Авг 2011, 12:16

santim! Да аз съм именно от кибиците за които говорите но Вие не сте самарянката която се мъчите да изградите в личните представи за себе си.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация