начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

данъчна декларация с ТЕЛК

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

данъчна декларация с ТЕЛК

Мнениеот veshin » 07 Апр 2011, 15:45

При попълване на годишната данъчна декларация и формирането на получените доходи през 2010 г. попълних приложение 1, тъй като имам доход по трудов договор с работодател, приложение 3 за доход като вещо лице и приложение 4 за доход от наем. Тъй като съм същевременно и пенсионер по болест с решение на ТЕЛК за 80% инвалидност, съм получавала и пенсия от НОИ. Трябва ли при формирането на общия годишен доход да включа и този от пенсията ми и ако да, в кое приложение ?
veshin
Младши потребител

Re: данъчна декларация с ТЕЛК

Мнениеот milcho_256 » 20 Яну 2012, 10:32

Здравейте,при попълване на годишната данъчна декларация и формирането на получените доходи през 2011 г. попълних приложение 1. Тъй като съм същевременно и пенсионер по болест с решение на ТЕЛК за 75% инвалидност, съм получавал и пенсия от НОИ. Трябва ли при формирането на общия годишен доход да включа и този от пенсията ми и ако да, в кое приложение ?
milcho_256
Нов потребител

Re: данъчна декларация с ТЕЛК

Мнениеот veshin » 20 Яну 2012, 14:25

НЕ, при формирането на общия годишен доход НЕ се включва този от пенсиите.
veshin
Младши потребител

Назад към Данъчно право