начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Кадастрална карта на Овча купел

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Кадастрална карта на Овча купел

Мнениеот hidden » 23 Дек 2010, 17:25

julyanvonemona написа:
Господин l_____________ е просто един тъп чиновник от АГКК

hidden, бих оправдал всяко грубо отношение вкл. и това демонстрирано с по-горния Ваш цитат,но при положение че съдържа в себе си елементи на доказателство или ако е добре обмислен ход на психологическа атака, с цел извеждане на опонента от равновесие. В случая дори и да приемем че I_____ е служител в АГКК (нещо което за сега не е доказано) защо не си помислиш за него като за човек приел кредото на АГКК, като свой личен житейски модул? Така и на самия Вас ще Ви е по-леко!

julyanvonemona, имаше една друга тема, в която с въпросния l_____ спорехме за кадастралните карти и където същият си позволи доста груби изрази по отношение на мен. В онази тема Вие също участвахте, но странно защо пропуснахте да направите забележка на въпросния господин. Тогава защо сега ми правите забележка? Аз никога не нападам хората, но когато някой тръгне злобно да се заяжда с мен, без да съм го провокирал него лично с нищо, отговарям.
Та обяснете ми къде се крие Вашата безпристрастност в случая и с какво право си позволявате да правите на мен забележка, а неговото поведение тихомълком пропускате?
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 23 Дек 2010, 18:07

hidden!Поласкан съм от последният Ви пост! Ако благоволите да вникнете поне малко в това което сам сте написал, то означава, че поне до сега сте ме възприемал за еталон на справедливостта. Еталоните като всичко материално се чупят hidden. Те са тленни! Ако моето извинение Ви е необходимо с оглед стабилността на коледното Ви настроение то Вие го имате!Извинявайте! NB! Само не се самозалъгвайте, че в бъдеще ще направя каквото и да е, за да се съобразявам с Вашите преценки за моите действия!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 23 Дек 2010, 18:25

Що се дърляте за глупости? Срамота - големи хора! Чиновниците в АГКК не са нито по-добри, нито по-лоши, отколкото навсякъде. От външната страна на гишето винаги е трудно, където и да отидете.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 23 Дек 2010, 18:34

От външната страна на гишето винаги е трудно, където и да отидете.

Точно в това е майсторлъка magodeoz - да извършиш инверсия на пространството по такъв начин, че този който е зад гишето да се чувства все едно,че е пред него!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 23 Дек 2010, 18:38

Туй сме го чували - самочувствието е добро нещо, докато не се превърне в самомнение.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 23 Дек 2010, 18:56

Не се притеснявайте magodeoz! В един момент всичко умира! Самомнението също!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 23 Дек 2010, 19:09

Тук сме на едно мнение! Всичко е тленно. Освен когато самомнението ражда гениалност. Сега е моментът да Ви го пожелая - предстоят вълшебни дни, когато всичко пожелано се сбъдва.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 23 Дек 2010, 19:28

Освен когато самомнението ражда гениалност

По майчина линия зная рода си от времето на Мехмет ІІ-"Фатих", че и от преди това. В архивите на Топ Капъ се пази документ за това! Между нас гении няма!. Много благодаря за пожеланието обаче! Наистина идват вълшебни дни! Мисля и за Вас самия!
Последна промяна julyanvonemona на 23 Дек 2010, 19:35, променена общо 1 път
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 23 Дек 2010, 19:34

Отличителен белег на гениалността е, че не може да се самоопределя. Това е присъщо на посредствеността, с обратен знак. Бъдете здрав, и нека Аллах продължи дните Ви на тази земя!
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 24 Дек 2010, 14:34

Освен когато самомнението ражда гениалност.

Знаете ли замислих се и над това че гениалността също има период на полуразпад. Каква полза от законите на Архимед или Исак Нютон, като днес всеки ги ползва без да ги знае. Гениалността не е универсален субстрат. Тя би била нетленна, само ако могат да бъде разбирана и от скалите на Пловдивските тепета например.
"Суета на суетите!Всичко е суета!"
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 24 Дек 2010, 19:28

julyanvonemona написа: Каква полза от законите на Архимед или Исак Нютон, като днес всеки ги ползва без да ги знае.

А по-добре ли щеше да бъде, ако техните открития никой никога не беше ги узнал?
Законите на Архимед и Нютон са били използвани и преди да бъдат открити (всеки "ползва" гравитацията и изтласкващата сила на водата), но когато бъдат "открити", те се използват и за други, практични цели. Именно практическото приложение следва да бъде оценено, а не самото откритие. Защото то ни е помогнало "за един по-добър живот" (цитат от филма "Социалната мрежа") :wink:
Тази тема много философска стана, ей :lol:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация