- Дата и час: 29 Ное 2024, 14:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разрешение за строеж в съсобствен имот
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Разрешение за строеж в съсобствен имот
Защо вместо да се занимавате с Египет, UK и масоните, не помогнете на гл. архитект на Загората и сътворите писмо до ... МРРБ (интересно какво ли ще питате ).
И после може да му напишем отговор- колко му е, той така й няма да го прочете, камо ли да разбере
И после може да му напишем отговор- колко му е, той така й няма да го прочете, камо ли да разбере
- anserk
- Активен потребител
anserk !ти си най отвореният по тези въпроси! Напиши го ти! Ние ще пригласяме. Най малкото ще пеем исото! Давай смело!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
За сега ще се въздържа, защото имам да вземам ... , а те може и да четат форума (знам ли), щото тях законите не ги вълнуват, а марката на вертолета и мястото в него
- anserk
- Активен потребител
Вземайте, щом имате за вземане, anserk. А относно прошението на главния архитект до МРРБ - вярвам, че може и сам да си го напише. Едва ли Репин е помагал на казаците да напишат писмото до турския султан. Той просто е изобразил сцената.
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:Едва ли Репин е помагал на казаците да напишат писмото до турския султан.
+++++1
Ей, цял ден се мъча да си спомня на какво ми прилича тази тема
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ssacks.jpg
- anserk
- Активен потребител
Забележете откъде минахме, anserk: Египет (Средното царство), Британия (Елизабетинската епоха), масоните (наши дни), че и изобразителното изкуство на предреволюционна Русия. И всичко това - заради едно писмо до МРРБ, отговорът на което няма никаква стойност, както правилно отбеляза julyanvonemona. Радвам се, че обогатих общата Ви култура.
- magodeoz
- Активен потребител
А дали просто гл. Архитект не си прави гаргара с нас? Направо не мога да повярвам, че общинската администрация на един голям град е толкова безпомощна и неспособна да вземе решение по въпроса, за да се допитва до министър, султана или властелина на пръстените. Малко ми звучи - аз ще напиша писмо на министъра, а ако не ви харесва се оплачете на арменския поп.
- axlastro
- Потребител
axlastro! Арменският поп е изключително сериозна институция. Той дава най-устойчивите във времето предвиждания и оправдава очакванията по един наистина категоричен нчин състоящ се в едно лаконично изречение, а именно:
"Твоята (Вашата) работа няма да стане!"
"Твоята (Вашата) работа няма да стане!"
-
julyanvonemona написа:"Твоята (Вашата) работа няма да стане!"
Много си директен!
Има по-кратко и възбуждащо: ДА ама НЕ
- anserk
- Активен потребител
Предвид равнопоставеността на религиите, арменският свещенослужител съвсем не е последна инстанция. Съществува и устрашаващият бог Уицлипуцли, както пише в един популярен роман.
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz ! Кой каза че има равнопоставеност на религиите аз изповадвам "монизъм" (терминът също е заимстван от роман) Това е най-висшата религия с един кратък и единствен завет "Аз! Аз и.....естествено АЗ!"
-
julyanvonemona написа:Кой каза че има равнопоставеност на религиите аз изповадвам "монизъм"
Закон за вероизповеданията, Чл. 4. (1) Вероизповеданията са свободни и равноправни.
А туй Вашето е егоизъм, а не монизъм.
- magodeoz
- Активен потребител
Всяка религия стои по-високо от мирските закони, а моята най-високо!
Последна промяна julyanvonemona на 10 Ное 2010, 13:34, променена общо 1 път
-
За да бъде човек безупречен член на стадо овце, трябва преди всичко той самият да стане овца. А. Айнщайн
който е без грях, нека пръв хвърли камък. И никой от тях не посмява да хвърли и един камък по грешната жена, защото всеки от тях е грешник.
Така че, не се позовавайте на други религии, а на официалната
който е без грях, нека пръв хвърли камък. И никой от тях не посмява да хвърли и един камък по грешната жена, защото всеки от тях е грешник.
Така че, не се позовавайте на други религии, а на официалната
- anserk
- Активен потребител
Идеята беше да оставим арменския поп да си пие рикията с блажна шунка, а да коментираме така описаното поведение на овластения чиновник спрямо подопечната му рая, която освен това предварително е оскубал като пуйка за Коледа (ето, че пак се върнахме към традиционните вероизповедания). Аз лично нямам какво да кажа.
- magodeoz
- Активен потребител
Да убиеш произволно избран главен архитект винаги е късно! Заралийския също!
-
Като трепам някого, гледам да не ме фанат. Така че - заралийският ще почека.
- magodeoz
- Активен потребител
Разбира се magodeoz и аз това гледам, освен ако преценя че мога да изтребя и мераклийте които ме гонят
-
Мераклийте са повече от китайците, julyanvonemona - не се надскачайте!
- magodeoz
- Активен потребител
Итова го има magodeoz , и това го има!........
-
Назад към Строителство и регулация
|
|