начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Общината ме задължава да изместя тента навътре с 1,5 м.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Общината ме задължава да изместя тента навътре с 1,5 м.

Мнениеот bonka5 » 01 Юни 2010, 14:31

Имам следния въпрос: Наех заведение през 1997 год. с изградена тента, като козирка пред заведението. През 2002 год закупих същото заведение със същата тента, но през 2010 год. Общината решава, че трябва да изместя конструкцията на същата тента с 1.5 метра навътре, защото когато валял сняг въпросната тента, която е изградена много здраво и вече 17 години няма никакъв проблем, щяла да пропадне ако завали сняг без да се аргуминтира законово.
Целия ни център е в заведения, някои от които буквално са превзели пешеходните пътеки и трябва да се заобикалят- тенти, шатри пластмасови и т.н.
Какво мога да направя за да защитя инвестицията си!
Благодаря предварително на всеки дал компетентен съвет.
bonka5
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация