Здравейте,
трябва да се извърши хидроизолация на сградата в която живея в експлоатация от 1 година - скрити дефекти при строителството - с други думи тече вода в гаражите след дъждовни дни и на първия етаж където съм аз Съседите не искат да ни пуснат в техния двор за да се ремонтира. Има ли правна база на която може да се издаде наредба от общината за достъп до имота - член 193 от ЗУТ ал 3 и 4 беше отхвърлена като молба. Моля за помощ!!! Не знам какво да правим Трябва да има някакво разумно решение Питайте за детайли, не знам какво да напиша повече
- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Достъп до чужд имот за ремонтна дейност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Достъп до чужд имот за ремонтна дейност
jacky2006 написа:Питайте за детайли, не знам какво да напиша повече
Използвам случая по тази тема, за да кажа на всички колеги от форума, че не винаги нещата са такива, каквито се представят от питащите. И в тези случаи, ние в стремежа си все пак да помогнем, не винаги даваме адекватни съвети.
На ЛС разбрах, че този казус не е толкова лесен и не става въпрос за ремонт, а за ....... Поисках допълнителна информация и след като я получа, надявам се със съгласието на jacky2006, ще формулирам проблема тук за насоки.
Ще имат нужда както от техническо решение, така си мисля и от адвокат.
- anserk
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|