Искам да ви помоля, ако някой може да ми помогне да си намеря адвокат от град Ямбол, който се занимава с дела за недвижими имоти. Нека да ми пише в лични.
Предварително ви благодаря!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся си адвокат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся си адвокат
A къде ти е фенерчето
Като няма в Ямбол, иди до съседите .
Като няма в Ямбол, иди до съседите .
- anserk
- Активен потребител
Васко, и колко струва това всичкото за едноетажната еднофамилна вилна сграда, строена от комшията в края на "зрелия социализъм" и "началото на прехода"?
- magodeoz
- Активен потребител
vasko_vaskov написа:следва да се изготви техническа експертиза от независими експерти
Да, така е! Само ще добавя, че няма "независими" - или са експерти, или не са
Но...., за да се стигне до нея, първата стъпка е да се даде преценка за градоустройствения статут на сградата - собственост, замервания, съответствия с ПУП , кадастър и т.н. , т.е. нещо като "търпимост" сега.
Понякога не се стига до техническата експертиза
- anserk
- Активен потребител
този цитат е взет от сайта на ДНСК http://www.dnsk.mrrb.government.bg/UI/H ... 2btQ%3d%3d
- vasko_vaskov
- Нов потребител
vasko_vaskov написа:този цитат е взет от сайта на ДНСК
Кой цитат
- anserk
- Активен потребител
Какъвто и да е цитата, тук внушение ли се прави или се демонстрира безгранична вяра в способността на чиновниците от ДНСК да мислят?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Точно това искам да разбера. Какво общо има търсенето на адвокат с техническа експертиза за сграда и отгоре на това и ДНСК
- anserk
- Активен потребител
Адвокат си търси bocheli7001, а цитатите от класиката са от vasko_vaskov.
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:Адвокат си търси bocheli7001, а цитатите от класиката са от vasko_vaskov.
След кратко разследване (от опит по обектите) се установи, че в темата за ОПС, bocheli7001 от Ямбол иска обр.14 (ама няма нищо), за да си извади НА за груб строеж и си търси адвокат, а vasko_vaskov му разяснява "що е то техническа експертиза и има ли почва в Ямбол" (може би от ЛС) , като е постнал написаното от сайта на ДНСК .И като нищо не са разбрали (естествено), ги изпраща в сайта на ДНСК да четат и препрочитат, щото те не вярват.
Та, това е ... Остава Ямбол да открие още някоя и друга тема и да си довърши строежа, разчитайки на форума
- anserk
- Активен потребител
magodeoz, термина "класика" може да се употреби когато става въпрос за Бетовен. Лично аз не вярвам някога ДНСК, в областта на "строителство и регулации", да сътвори нещо синфазно с Бетовен. Освен ако не става въпрос заедно да запеем "оксанна ДНСК, колко си велика! Крепост в сърцето ми, крепост във вярата ми!"
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Цитатът виси непроменен на сайта им от 2003 г. - това в днешното динамично време вече го прави класика.
- magodeoz
- Активен потребител
Мога да Ви препоръчам адвокат от София, който може да Ви помогне.
Ако все още си търсите може да ми пишете на e-mail: yonchev-rodopski@dir.bg
Ако все още си търсите може да ми пишете на e-mail: yonchev-rodopski@dir.bg
- yonchev85
- Нов потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|