начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Предизвикване на експулсиране от България

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предизвикване на експулсиране от България

Мнениеот tihomir234 » 18 Фев 2009, 00:31

Здравейте,

нелегално пребиваващ чужденец (от бившите съветски републики, с отказан статут на бежанец) ми създава проблеми. Въпросът ми е как да ускоря експулсирането му (той си е за експулсиране)? Знам адреса му, местоработата (без договор) и телефонният му номер. Ако подам жалба в полицията каква е вероятността да продължи да пребивава в България?

благодаря за отговорите предварително

Тихомир
tihomir234
Нов потребител

Re: Предизвикване на експулсиране от България

Мнениеот miriam » 18 Фев 2009, 00:37

отърчаваш в някое СДВР/РДВР/ДАНС , разказваш някоя сърцераздирателна история и държавната машина заскърцва глухо , превърта и човекът е навън......специалисти от отдел "Миграция " ако познаваш-там са твоите правилни хора. Последно имам клиент , дето го изхвърлиха щото не си консумирал бил брака и жена му била се оплакала :D Осъдихме ги , отпадна му екстрадирането , но "твоят" човек едва ли ще наеме баш мен- :P :lol:
miriam
Потребител

Re: Предизвикване на експулсиране от България

Мнениеот tihomir234 » 18 Фев 2009, 11:16

miriam, балгодаря за отговора. Моят човек няма брак тук и е влязъл преди 8-9 месеца през Турция. Имам и непотвърдена информация, че преди 2-3 години е бил експулсиран от САЩ.
tihomir234
Нов потребител

Назад към Наказателно право