Имам един въпрос. Няколко наследника сме на земи. Адна от наследничките си извадила преди време констативен нотариален акт само на нейно име за всичките земи.
Сега сме решили да ги делим с доброволна делба. Жената с НА няма нищо против, готова е да се подпише на договора. Това , което ме интересува е пречка ли е нейния акт за делба и ако не - какво0 ще стане с него след делбта.
Ако можете да ми отговорите ще съм ви много благодарна:)
- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
делба след конститутивен акт
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: делба след конститутивен акт
Адна от наследничките си извадила преди време констативен нотариален акт само на нейно име за всичките земи.
Ето на това му викам аз жена,която си знае интереса
Успех с делбата
- punisher
- Потребител
Re: делба след конститутивен акт
добре, сериозно - голям проблем ли ще е?
Имам предвид, че до колкото знам тези НА нямат такава сила:)
Трябва да се съдим ли първо?
Имам предвид, че до колкото знам тези НА нямат такава сила:)
Трябва да се съдим ли първо?
- djeid
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|