начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Регистрация/пререгистрация на МПС, опаковано с фолио

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация/пререгистрация на МПС, опаковано с фолио

Мнениеот st_law » 04 Апр 2008, 09:33

Здравейте,

Някой да се е сблъсквал с подобен казус? Знам, че преди имаше забрана за регистрация на таксиметрови автомобили, които са примерно червени на цвят (боя), а отгоре е залепено жълто фолио...
Но това беше преди около 4-5 години. Нкой знае ли дали сега се допуска регистрация на МПС, които са целите опаковани с фолио вкл. и рекламни визии?
Ако може някой да ме насочи къде да прочета повече информация, ще бъда много благодарна.

Предварително Ви благодаря!
st_law
Младши потребител

Мнениеот barri » 04 Апр 2008, 10:06

НАРЕДБА № 34
от 6 Декември 1999 г.
за таксиметров превоз на пътници
ДВ, бр. 109 от 1999 г., изм. ДВ бр. 50 от 2000 г.)
barri
Потребител

Мнениеот st_law » 07 Апр 2008, 16:45

Благодаря, но в случая става въпрос за МПС-та, извън тези, които се използват за таксиметров превоз. Например ако аз съм Мениджър на фирма Х и реша да си опаковам фирмения автопарк с рекламно фолио, рекламиращо моята марка - въпросът ми е дали някой има представа дали в момента може, тъй като допреди 5 години беше изришно забранено с наредба и МВР отказваха да регистрират такива коли. Сега Наредбата е променена, но ПРАКТИКАТА като че ли се запазва.

Дали някой се е сблъсквал с подобен казус напоследък? :roll:
st_law
Младши потребител

Мнениеот st_law » 10 Апр 2008, 16:03

Благодаря!
st_law
Младши потребител

Назад към Административно право