благодаря ви предварително
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД.И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС
.Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
REVOLUTION написа:Това не е изпит , а квазиизпит.Същността се свежда до това да знаеш къде ти е уредбата на въпроса , да отвориш закона и да я прочетеш и това ако си при някой “строг” изпитващ.Иначе скъсани няма , само някакви легенди се носят по коридорите , като например:В кой закон се дава легална дефиниция на престъплението?Отговор:ЗЗД.И такива подобни.А пред мен се разигра друга комична ситуация.Питат колежка?Кой съд ще разгледа делото като въззивна инстанция , ако първа инстанция е районен съд?Няма отговор.Има ли извънредни съдилища в България?Отговор:Да.Въпрос:Кой?Отговор ВАС
.Изпитващия:Колежке вие се притеснявате , ето аз отбелязвам ,че си взехте изпита , сега се успокойте и ще ви задам още един въпрос.Така че сами си правете изводите!
Hlebarka_s_boks написа:Е да Динев - в тъпото НБУ където си завършил държавните изпити са точно такива, какъвто е и теоретико-практическия в МП, но в другите ВУЗ-ове не е така![]()
Имай го предвид, друже!
Hlebarka_s_boks написа:N. dinev!
Hahahahaa!
Nai-golqmata ti gre6ka e 4e ima6 snimka v profila si!
Budi6 sajalenie)
A za zaplahite - zapla6vai drugite narkoman4eta ot kvartala ti i baba si
Hlebarka_s_boks написа:И само гледай колко си тъп!
Коментираш колко лесни били държавните изпити, без да си ги минавал, ама така си бил чувал от други хора!
![]()
хахахахаха
sarbijanac написа:ДА ПАЗИ ГОСПОД И ДА ВАРДИ !
И сте тръгнали колеги да ни ставате !![]()
![]()
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта