начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Декларации по чл.12 и чл.126, ал.1 от ЗСВ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Декларации по чл.12 и чл.126, ал.1 от ЗСВ

Мнениеот bestdog » 26 Сеп 2006, 08:40

Някой може ли да ми каже къде да намеря образци от декларациите по чл.12 и чл.126, ал.1 от ЗСВ. Предварително благодаря.
bestdog
Младши потребител

Мнениеот gtni » 26 Сеп 2006, 09:28

Няма такива правиш си си съгласно тексста на закона.
gtni
Нов потребител

Мнениеот pepini » 26 Сеп 2006, 09:28

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 12 от Закона за съдебната власт

Долуподписаният/ата ..................................., ЕГН – .........................., живущ/а .............................................................................. ............................................., л.к. № .........................., издадена на ....................... г. от МВР – ................................

Д Е К Л А Р И Р А М, Ч Е:

- не членувам в политически партии или организации, движения или коалиции с политически цели и не извършвам политическа дейност.

Известна ми е наказателната отговорност, която нося за деклариране на неверни данни по чл. 313 от Наказателния кодекс.

Декларатор:
Гр. ...................

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 126 от Закона за съдебната власт

Долуподписаният/ата ..................................., ЕГН – .........................., живущ/а .............................................................................. ............................................., л.к. № .........................., издадена на ....................... г. от МВР – ................................

- притежавам само българско гражданство;
- завършил/а съм висше юридическо образование;
- преминал/а съм изискуемия стаж и съм придобила юридическа правоспособност;
- не съм осъждан/а на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер;
- притежавам необходимите нравствени и професионални качества.

Известна ми е наказателната отговорност, която нося за деклариране на неверни данни по чл. 313 от Наказателния кодекс.

Декларатор:

Гр. ................
pepini
Младши потребител

Мнениеот gtni » 26 Сеп 2006, 09:28

Няма такива правиш си ги съгласно тексста на закона.
gtni
Нов потребител

Мнениеот a_ni » 26 Сеп 2006, 09:45

Има образци, разбира се! Потърси в сайта на ВСС.
a_ni
Потребител

Мнениеот a_ni » 26 Сеп 2006, 09:48

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 12 от Закона за съдебната власт

- не членувам в политически партии или организации, движения или коалиции с политически цели и не извършвам политическа дейност.

…………………… Декларатор:

Гр. ................... ...............................

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 132 от Закона за съдебната власт

- не съм народен представител, министър, заместник-министър, кмет или общински съветник;
- не упражнявам адвокатска професия и не извършвам адвокатска дейност;
- за срока на назначаването ми за магистрат няма да заемам изборна или назначаема длъжност в държавни, общински или стопански органи;
- не упражнявам търговска дейност като едноличен търговец, неограничено отговорен съдружник в търговски дружества, не съм управител и не участвам в надзорни, управителни или дирекционни съвети, контролни органи на търговски дружества и кооперации или юридически лица с нестопанска цел, които осъществяват стопанска дейност.

…………………… Декларатор:

Гр. ................... ...............................

Д Е К Л А Р А Ц И Я

по чл. 126 от Закона за съдебната власт

- притежавам само българско гражданство;
- завършил/а съм висше юридическо образование;
- преминал/а съм изискуемия стаж и съм придобила юридическа правоспособност;
- не съм осъждан/а на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер;
- притежавам необходимите нравствени и професионални качества.

…………………… Декларатор:

Гр. ................ ................................
a_ni
Потребител

Мнениеот a_ni » 26 Сеп 2006, 09:50

Направо ти ги копирах , за да те улесня. УСПЕХ!
a_ni
Потребител

Мнениеот bestdog » 26 Сеп 2006, 10:10

Благодаря много a_ni!
bestdog
Младши потребител

Мнениеот elin » 09 Ное 2006, 21:48

BLAGODARQ MNOGO ZA DEKLARACIITE.
USPEH NA VSICHKI!!!
elin
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити