начало

Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни

Имам питане

Казуси за недвижими имоти

Имам питане

Мнениеот svetlena » 02 Юли 2007, 19:29

:wink: Iskam da zapupq parteren apartament,s tsel da go preustroq na polovina za friziorski salon.Ne sam registrirala i firma o6te.Kak da podhodq-parvo registratsiqta,posle paketa dokumenti za ppromqna na statut na apartamenta....ili...????Kakvi dokumenti podgotvqm za smqna na prednazna4enie i kade gi podavam???Molq,ako nqkoi znae-neka mi napi6e stapka po stapkadeistviqta.Obarkana sam i se 4uvstvam ne mnogo dobre :?
svetlena
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 02 Юли 2007, 19:41

Ima ra3li4ni warianti i glawniqt vypros e dali nqma da se otka}I{ete sled tri meseca da rabotite. 3awisi i kakyw tip firma 6te iskate da registrirate.
Kolkoto do preustroistwoto na apartamenta dosta obikalqne 6te imate do ob6tinata, Ne sa edno i dwe ne6ta. 3atowa wi prepory4wam da se obyrnete kym adwokat. Opredeleno 6te wi spesti dosta wreme, nerwi, a i 6te wi dade sywet kakwa forma na bi3nes 6te wi e naj-i3godna. Dali 6te bydete na patentno oblagane, osigurowki i t.n. ra3hodi koito w momenta ne ste gi predwidili.
Me}I{du drugoto ne se i3nenadwaite ako na prika3ka adwokata ne wi poiska pari, a smo ako se naeme da vi swyr6i rabota
prnedev
Активен потребител

Назад към Имотни казуси