начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

zakupuwane ne jiliste w stroej

Казуси за недвижими имоти

zakupuwane ne jiliste w stroej

Мнениеот gergana » 30 Май 2005, 09:53

W moneta sam w pregowori sus stroitelna firma za zakupuwane na appartament w sgrada, kojato e na dowurshitelen etap.
Stroiteljat otkazwa da mi dade kopia ot razreshitelnite i sporazumeniata s NEK, WiK i t.n., kato kazwa, che moga da otida s adwokat i na mjasto w office mu da gi [preglejdame kolkoto puti pojelaem.
Towa praktika li e na stroitelnite firmi - da ne dawat kopia ot dokumentaziata si za suotwetnata prowerka? Trjabwa li da me pritesnjawa tozi fakt?
gergana

Re: zakupuwane ne jiliste w stroej

Мнениеот mi6el » 30 Май 2005, 10:22

Не бих казала, че е практика, но наистина зависи от фирмата. В края на краищата тези документи не са секретни, но някои фирми предпочитат всичко по сделките да се уговаря и разгелжда или в техния офис, или еветуални при нотариус. Ако считаш, че вс. друго е наред, това е просто някакво неудобство, което Ви причиняват, но все пак в един момент Вие ще поискате копия от документите като собственик, така че не би трябвало да Ви спъват. Зависи на какво ниво на преговори сте. Има и недобросъвестни "купувачи", които нямат сериозен интерес; някои фирми пък ги тресе шпиономанията. Ако обаче сте в по-скоро финален стадий на преговори, би трябвало всячески да Ви улесняват, а не обратното. Какво пък, идете.
mi6el

Re: zakupuwane ne jiliste w stroej

Мнениеот Отговор » 30 Май 2005, 11:06

Идете на място с адвокат и прегледайте документите. Няма никакъв проблем...
Отговор

Назад към Имотни казуси