начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Бутане на стени и трегери

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бутане на стени и трегери

Мнениеот vlado77 » 19 Дек 2017, 00:48

Здравейте имам следния проблем.Живея в къща строена преди 90г.Наскоро дойдоха и нови съседи на етажа под мен.Дотук добре започнаха с "ремонт" трябвало само банята да разширят друго нямали да пипат.Да ама не. Избиха стената на банята а от там и 4 врати вече ги няма заедно с трегерите разбито до плоча.На етажът ми две от вратите провиснаха.Опитвам с добро все пак ще живея с тях а от среща виждам едно размотаване и нищо друго.Дори това което наново се изгражда е направено без нужните знания и умения.Ами не дай си боже по слаб трус!!!
vlado77
Нов потребител

Re: Бутане на стени и трегери

Мнениеот jhoro » 19 Дек 2017, 16:36

Тук освен съвет - едва ли може да получите нещо друго.
Обърнете се към Регионални дирекции - ДНСК по местоживеене - те знаят какво да правят. Надявам се.
jhoro
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация