начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

как да открия съсед

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да открия съсед

Мнениеот kam4o72 » 02 Окт 2010, 12:08

Здравейте
Нова съм тук, но ще се радвам, ако може някой да ми помогне с напътствие.
Имаме близо до София място в планината в регулация. Тъй като обмисляме варианта строеж на малка къща имам следното питане. В съседство има парцел който от години никой не стопанисва/граничи с нашия/. Не сме виждали някой да идва повече от 6 години. Има построена масивна двуетажна къща, която е разбита и претършувана . На вратата има табелка с име и телефон на собственика, но човека отдавна е починал и никой наоколо няма информация за тези хора. Проявявам интерес към местото и постройката, но нямам идея как да открия кой е собственик в момента. Приемам идеи и благодаря предварително.
kam4o72
Нов потребител

Re: как да открия съсед

Мнениеот Melly » 02 Окт 2010, 13:44

kam4o72 написа:Здравейте
Нова съм тук, но ще се радвам, ако може някой да ми помогне с напътствие.
Имаме близо до София място в планината в регулация. Тъй като обмисляме варианта строеж на малка къща имам следното питане. В съседство има парцел който от години никой не стопанисва/граничи с нашия/. Не сме виждали някой да идва повече от 6 години. Има построена масивна двуетажна къща, която е разбита и претършувана . На вратата има табелка с име и телефон на собственика, но човека отдавна е починал и никой наоколо няма информация за тези хора. Проявявам интерес към местото и постройката, но нямам идея как да открия кой е собственик в момента. Приемам идеи и благодаря предварително.

Най-вероятно неговите наследници.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот kam4o72 » 02 Окт 2010, 16:46

Не съм се изразила правилно :oops: . Нека да коригирам малко въпроса. Ако отида в общината и попитам предполагам, че ще ми дадат имена, но не и контакт с хората. Моля за идея как да установя връзка с тях. Предполагам така е по-ясно питането ми.
kam4o72
Нов потребител

Мнениеот teogeo » 02 Окт 2010, 18:10

kam4o72 написа:Не съм се изразила правилно :oops: . Нека да коригирам малко въпроса. Ако отида в общината и попитам предполагам, че ще ми дадат имена, но не и контакт с хората. Моля за идея как да установя връзка с тях. Предполагам така е по-ясно питането ми.

Агенция по вписванията / кадастъра :)
А вече реален контакт с хората... Ами това е вече съвсем, съвсем друго.
Трябва ти или детектив, или човек с достъп до ЕСГРАОН ;)
Последна промяна teogeo на 02 Окт 2010, 19:48, променена общо 1 път
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот kam4o72 » 02 Окт 2010, 18:28

Голямо благодаря :D
kam4o72
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация