начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

да имаш имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

да имаш имот

Мнениеот abogdanova » 12 Юни 2009, 15:21

Здравейте,
за има- няма 15- 20 години ми изчезна къщичката от едно българско село. Обраха я веднаж, дваж , дограми, керемиди, каменния дувар , изсякоха се дръвчетата за огрев . Нямам думи. Мястото в момента е разградено и се превръща в сметище. Преди 2-3 дни кмета разчистил улицата и той изхвърлил боклуците в двора.
Моля, кажете ми към кого да се обърна като начало, щото освен за арменския поп, друго не се сещам.
abogdanova
Нов потребител

Re: да имаш имот

Мнениеот namakak » 13 Юни 2009, 20:44

Имате ли някаква сключена сделка с кмета да използва имота ви,дали ли сте вещно право с такъв договор към втори лица?
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот abogdanova » 15 Юни 2009, 12:18

не, не съм сключвала договори, не съм делегирала права никому
abogdanova
Нов потребител

Мнениеот motoroler » 10 Авг 2009, 18:47

Като първо подайте жалба до РДНСК и отдел "Екология" към съответната община. Най-добре да се обърнете към адвокат, защото може да се наложи да заведете дело по Закона за собствеността.
motoroler
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация