начало

ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система

проблем с наследствен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем с наследствен имот

Мнениеот k_petrova » 11 Ное 2012, 13:33

Здравейте,
имам имот преписан от дядо ми.Когато реших да си извадя скица от новия регулационен план на селото се оказа, че мястото ми е с лице около 2-3 метра.Това се е получило защото на друг собственик му връщат от поземлената комисия 90кв.м. което дефакто се пада триъгълник към който влиза и лицето на моето място.Сега въпросния собственик иска да му платя тези 90кв.м. и то на продажна цена на парцел.Въпроса ми е възможно ли е да съществува имот(в случая моя) с лице 2 м. ?На каква цена мога да купя въпросните 90 кв.м.?Съществува ли закон който да ми придаде това място и така да се определи цената?
k_petrova
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация