- Дата и час: 29 Ное 2024, 13:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Общината обявява на себе си ПУП
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Общината обявява на себе си ПУП
Търсих тук но не намерих подобна тема. Общината както обявява на на съседите, така трябва да обяви и на себе си процедиране на ПУП, тъй като гранича с общински път и тя се явява съсед. Колко време отнема тази процедура и кой на кого обявява в общината.
- bordo_77
- Младши потребител
Re: Общината обявява на себе си ПУП
Кой ви каза че общината требе да обяви ПУП на себе си или по точно къде го пише това, че аз нещо малко изоставам от материята
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
julyanvonemona написа:Кой ви каза че общината требе да обяви ПУП на себе си или по точно къде го пише това, че аз нещо малко изоставам от материята
Казаха ми го от кметството където процедират ПУП-а. От отдела които се занимава с това трябвало да пратят писмо на отдел "Общинска собственост", като заинтересована страна, и да ги уведомят че процедираме ПУП.
- bordo_77
- Младши потребител
Те в съседни стаи ли са, и кмета в коя стая е? В смисъл, писмото по DHL ли ще го пращат, или по обикновена поща?
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Най-много да са на различни етажи. Документооборотът е важно нещо. Тенекиите на общинарските задници - също.
-
vdggbg - Активен потребител
Е=mc2
където:
Е = енергията необходима за отнасяне на едно писмо от едно общинско бюро (маса) до друго, изразена в човекочасове общинарски труд;
m = площта на съответните маси (бюра);
С - това е константа, изразява скоростта на светлината примерно, но във вакуум.
Както виждаме, съществува корелентна зависимост между вложената енергия (изразена в часове отделено работно време на общински служители) от една страна, и от друга - големината на съответното бюро и вакуума, най-вече.
където:
Е = енергията необходима за отнасяне на едно писмо от едно общинско бюро (маса) до друго, изразена в човекочасове общинарски труд;
m = площта на съответните маси (бюра);
С - това е константа, изразява скоростта на светлината примерно, но във вакуум.
Както виждаме, съществува корелентна зависимост между вложената енергия (изразена в часове отделено работно време на общински служители) от една страна, и от друга - големината на съответното бюро и вакуума, най-вече.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
emilgrigorov написа:Е=mc2
където:
....С - това е константа, изразява скоростта на светлината примерно, но във вакуум....
Като се има предвид царящият в общинарските глави вакуум Айнщайновото прозрение на зависимост между енергия и маса си е направо находка - равностойна на научно откритие!
-
Отдел "УТ" към съответното кметство на общината обявява на отдел "Общинска собственост" в същата община и си тече срока по ЗУТ. Даже няма кой да попише декларация че отдела няма възражения та да съкратим срока.
- bordo_77
- Младши потребител
От опит: опитай да разговаряш с юриста на общината или с кмета.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
bordo_77 написа:Отдел "УТ" към съответното кметство на общината обявява на отдел "Общинска собственост" в същата община и си тече срока по ЗУТ.
Това е класически пример за общинарска маструбация, а един резговор с кмета ще е нейния завършващ моминт!
-
Защо, ако си носи мотичката човека, може и да хване дикиш разговорът при такава среща, знае ли човек.
Та какво за Областния архитект на Бургас ? А?
Та какво за Областния архитект на Бургас ? А?
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
emilgrigorov написа:Защо, ако си носи мотичката човека.....Та какво за Областния архитект на Бургас ? А?
Няма как клетият човек да накара кмета или областен или общинарски архитект да "настъпи мотиката" иначе и аз имам мотика, ама постоянно внимавам да не я настъпя!
-
12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|