- Дата и час: 25 Ное 2024, 21:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Статут за фризьорски салон
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Статут за фризьорски салон
Няма ирония на шестдесет и кусур години се ходи само на букли ,от де да зная за тоя стол , кат това чудо не е важно за буклите
- donna
- Старши потребител
juliаnvеnеmоnа, много "лошав" коментар сте направил на изказванията ми,явно не са във Ваш интерес, а пък аз просто реших да разбера чрез лека провокацийка кой е архитект и кой проектант във форума... А иначе, и парното и осигуровките си ги плащам редовно. И винаги ми "пука" за хората и се старая да им спестя излишни разходи.
- nk7702n
- Старши потребител
явно не са във Ваш интерес
nk7702n, разбира се, че не са в мой интерес! За разлика от Вас аз съм от хората които гледат да не си платят парното и ако има чалъм да не платя, с удоволствие ще го направя. Та за това са ми гарантирните от тъпите промени на предназначението на обектите мангизи. Просто нали!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
.
Последна промяна probcho на 30 Апр 2011, 09:05, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
Съгласна съм с Вас, прекратявам комуникацията с juliаnvеnеmonа,не ми харесва грубият му изказ. Приятна дискусия на останалите!
- nk7702n
- Старши потребител
Съгласен съм с julyanvonemona, че темата е дребна, и не си заслужава дебата. Съгласен съм също с всеобщата постановка на взелите отношение тук, че на госпожата ще и се наложи да извърши поредицата безсмислени действия, старателно описани от някои.
Не съм съгласен, например, елементарната (че и нескопосано написана) ограничителна норма по чл. 178 (4) да се въздига като "основополагащ принцип на ЗУТ" – това звучи смешно, ще ме прощавате. Не съм съгласен също с това, че "законодателят, изначално премъдър и апологет на всички начала в ЗУТ, съвсем съзнателно и осмислено е постановил, че разрешение за строеж се издава и за промяна на предназначение". Таквоз нещо премъдрият законодател не е постановявал, поне не в писаните норми. Той, законодателят, по този въпрос нищо не е постановил, а ни е оставил да се оправяме както можем. А ние можем толкова. "Всеобхватност на материята", казвате?
"Когато единственият инструмент, с който разполагаме, е чук – изкушението да възприемаме всичко наоколо като пирони, е голямо".
Не съм съгласен, например, елементарната (че и нескопосано написана) ограничителна норма по чл. 178 (4) да се въздига като "основополагащ принцип на ЗУТ" – това звучи смешно, ще ме прощавате. Не съм съгласен също с това, че "законодателят, изначално премъдър и апологет на всички начала в ЗУТ, съвсем съзнателно и осмислено е постановил, че разрешение за строеж се издава и за промяна на предназначение". Таквоз нещо премъдрият законодател не е постановявал, поне не в писаните норми. Той, законодателят, по този въпрос нищо не е постановил, а ни е оставил да се оправяме както можем. А ние можем толкова. "Всеобхватност на материята", казвате?
"Когато единственият инструмент, с който разполагаме, е чук – изкушението да възприемаме всичко наоколо като пирони, е голямо".
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz.Законодателят е изначално премъдър!
Винаги го помнете!
Винаги го помнете!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Май не ме разбрахте. Съгласен съм, че е "премъдър". Че "е постановил" - с това не съм съгласен. Нейсе - темата умря, а питащата с бързи крачки се е запътила към посочените от общинарите "компетентни проектанти" - какво има да се коментира още? Желая успех!
- magodeoz
- Активен потребител
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Строителство и регулация
|
|