начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Магистрала Люлин- нарушаване на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Магистрала Люлин- нарушаване на имот

Мнениеот migletoz » 25 Ное 2010, 22:32

Здравейте,
въпросът ми е продиктуван от факта, че по време на изграждането на автомагистрала "Люлин" имотът ни беше нарушен. Нарушението се изразява в: 1. нарушаване границите на имота и 2. изсипване на няколко хиляди кубически метра пръст. В момента имотът е превърнат в насипище от отпадни материали и земна маса - абсолютно негоден за ползване. Имотът е земеделски, 5-та категория. Изпълнител на строителните работи е турска компания при инвеситор АПИ. Бих искала да предявя иск за пропуснати ползи и нанесени вреди. Бихте ли ми обяснили каква процедура да следвам и евентуално препоръки за консултант. Благодаря предварително!
д-р Миглена Кирчева
migletoz
Нов потребител

Re: Магистрала Люлин- нарушаване на имот

Мнениеот julyanvonemona » 25 Ное 2010, 23:31

В този случай наистина трябва да наемете процесуален защитник (адвокат) ако е свестен ще ви насочи и към специялисти геодезисти които да направят замервания и при спецове по почвите, за да установят нанесените щети в/у хумосния слой , а може би и още някои експерти като напремер финансовите усилия зя изчистване на имота Ви
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Ное 2010, 23:31

В този случай наистина трябва да наемете процесуален защитник (адвокат) ако е свестен ще ви насочи и към специялисти геодезисти които да направят замервания и при спецове по почвите, за да установят нанесените щети в/у хумосния слой , а може би и още някои експерти като напремер финансовите усилия зя изчистване на имота Ви
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zelen » 26 Ное 2010, 08:51

julyanvonemona написа:В този случай наистина трябва да наемете процесуален защитник (адвокат) ...

Браво! :!: :D
Започваш да се вразумяваш-това е първото сериозно мнение от теб в един правен форум! :lol: И напълно професионално - този път без кавички!
Продължавай - може пък и да се получи! :wink:

Госпожо, вслушайте се в съвета на цитирания форумист-не са празни приказки, както обикновено, а едно наистина адекватно мнение.
zelen
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2010, 10:05

zelen! Не се обаждай в строя!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zelen » 26 Ное 2010, 10:12

:D Похвалих те, а ти се обиждаш! :D
Иди доказвай после, че не съм добронамерена!

Не се впрягай толкова - на мен ми е забавно, а ти си забавен - сиреч със забавени приоритети, да не кажа друго, че си ранима придирчива душа! :D
Какъв "професионалист" си, ако така лесно се палиш?!
Давай го по-споко - здравословно е! :D

С повече старание от твоя страна можеш да станеш разумен, дори и на твоите години.
zelen
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2010, 10:20

Извинете ме zelen! Не забелязях че сте дама! Някак си не Ви личи!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zelen » 26 Ное 2010, 16:17

Форумът за дами е на друго място - това е правен форум за клиенти с правни проблеми!

Но понеже отново показваш незнаене, ще го обясня за такива като теб:
Адвокатите нямаме еднакъв подход към всеки (клиент). С различните хора е различно- кой как си постеле.
Ако някой иска грубо отношение - получава го! Даром добро отношение не се дава. А ти си показал, че искаш точно това, което получаваш. :!:

Благодаря ти, че повече няма да пишеш след мен, както и в затворени теми, по които съм оставяла мнение! :D
zelen
Потребител

Мнениеот magodeoz » 26 Ное 2010, 16:32

Явно, госпожо/госпожице zelen, някой някога много лошо Ви е обидил, след като не желаете да имате добро отношение към хората даром. Да се извиня от негово/нейно име, и да попитам - колко струва доброто Ви отношение?
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2010, 17:11

Благодаря ти, че повече няма да пишеш след мен, както и в затворени теми, по които съм оставяла мнение!

Няма госпожо zelen! Аз съм рицар!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация