начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Продажба на парцел с план за строеж и последващ такъв

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Продажба на парцел с план за строеж и последващ такъв

Мнениеот julyanvonemona » 07 Май 2010, 08:38

anserk не бъди сигурен! zamundata,въобще не знае за какво си говорим. Същевременно съм любопитен как и най-големият параграфист от съответната РДНСК ще формулира едно наказателно постановление, което да издържи пред административния съд.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот anserk » 07 Май 2010, 13:57

Ама ти сериозно ли възприе цитатаите ми от ЗУТ-а :roll: Те бяха само за zamundata и за такива като него/нея/, дето не знаят с какво се захващат и се вживяват като ...../не знам като какви/ :roll:
Как да им кажа, без да ги обидя :wink: , че тая работа не се върши от юрист, а от технически лица с определен ценз и правомощия по закон.
А РДНСК изобщо не се занимава с такива глупости. Има оправия, нищо страшно, но си трябва майстор, а не калфа :D
anserk
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 07 Май 2010, 15:29

Наистина се литнах. Почнах бързо да пресмятам по няколко хода напред, какво и как ще стане. В извода си че ДНСК не се занимаава с такива работи само ще ти кажа "Бай бабо да те не среща мечка"! Гледай да не попадаш по някакъв повод пък и без повод в колиматора им. Ако искат са в състояние д ти причинят истински вреди.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация