- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Инд.адм. акт. по смисъла на чл.214 ЗУТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Инд.адм. акт. по смисъла на чл.214 ЗУТ
Явно някой има съмнения... Кой е той - предстои да разберем в следващата серия...
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz написа:Явно някой има съмнения... Кой е той - предстои да разберем в следващата серия...
Много моля за мъничко милост. Ще прескоча до Канарските острови.
-
Melly - Старши потребител
Може ли и аз?!?
- magodeoz
- Активен потребител
Моля за извинение и към двама Ви (magodeoz и Melly) аз имах съмнение и към двама Ви и то относно това дали не сте пропуснали да осмислите нещо от цялата изчерпотелност на обясненията ми.Още веднъж моля за извинение!Следващата серия обаче ще Ви порази. Днес излезе съдебното решение. Съзнателно пропуснах да Ви сезирам че към ПУП имаше и РУП, защото нещата там ми бяха ясни и защото от всякъде падаше по други съображения , а и защото засяга само УПИ І-1 и УПИ ІІ-2, които са в другото кюше на територията - несъотносими с УПИ ІV-4. Ставаше въпрос че в намалените отстояния не излизаха 16 см. Процесуалният представител от УПИ І-1 разви тезата че 16 см е величина "пренебрежимо малка" и съдът не следва да я взима под внимание. За моя върховна изненада съдът прие този аргумент и се съобрази с пренебрежимо малкия недостиг, като остави РУП в сила, а отмени ПУП изцяло с мотива, че новопредвиденото средно по характер жилищно застрояване не се допуска в селата, което в същност беше и атаката на процесуалният представител от ІV-4
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
julyanvonemona написа:новопредвиденото средно по характер жилищно застрояване не се допуска в селата
Това щото алчните възложители не са се сетили да си пишат сградите нежилищни, нали? Архитектът ще бъде ли обесен на селския мегдан, за назидание на други аджамии?
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz,ще Ви направя удоволствие, като с цел в центъра да поставим спор между професийте, щe Ви отговоря, че спрямо съдебният състав разглеждал това дело, трябва да бъде приложен мойсеевия закон (пребиване с камъни).Поне за мен такъв спор не съществува, защото в подобен, спор и двамата бързо ще се удавим в тресавището на мърлювщината. Личното ми мнение обаче е друго и понеже сте интелигентен човек, знам че и Вие го знаете.
В същност основно създадох тази тема с цел да обсъдим до каква степен криейки се в бомбоубежището на чл.214 ЗУТ можем да избегнем строгия реквизит на АПК относно това, що е или не е ИАА и какво трябва да съдържа. Разсъжденията по делото ми бяха полезни, защото дадоха косвени отговори на въпроса от темата, но не то (делото) е главната цел. Melly имаше добрината да направи бегъл коментар и Вие също, макар и негативен, ама нещата си ги представях по сдъфкани!
В същност основно създадох тази тема с цел да обсъдим до каква степен криейки се в бомбоубежището на чл.214 ЗУТ можем да избегнем строгия реквизит на АПК относно това, що е или не е ИАА и какво трябва да съдържа. Разсъжденията по делото ми бяха полезни, защото дадоха косвени отговори на въпроса от темата, но не то (делото) е главната цел. Melly имаше добрината да направи бегъл коментар и Вие също, макар и негативен, ама нещата си ги представях по сдъфкани!
-
Този ми пост е към администраторите на форума. има индикации, че по темата има поствани мнения, но при отварянето и тези мнения не се появяват
-
Това са мненията на хора, които с груби думи пращат всички питащи при адвокат с натякване на необходимостта от заплащане. Слава Богу, администраторите трият тези постове. Понякога обаче забравят да изтрият линковете към тях от менюто.
- magodeoz
- Активен потребител
magodeoz, освен Вас със сигурност и целият форум разбра какъв изключителен "дърводелец" съм в областта на ползването на форумите. Няколко пъти бях предупреден за включване на личните си съобщения. Накрая се разцъках по разните опции и то след указания и като че ли успях да ги включа. В опит да затворя тази страница направих превключване на английски език - разбира се без да искам - и сега не знам как да си получа личните съобщения дори и да имам такива, защото както се досещате всички аз съм рожба на "реалния социализъм" и единственият чужд език който зная е руски и то, както всекибългарин "по рождение за 3-ка". В резултат на тези "обективни дадености" пратих лично съобщение на Melly. Възможно е да го е получила възможно е и да не е, казва ли ти някой...?
-
julyanvonemona написа:В резултат на тези "обективни дадености" пратих лично съобщение на Melly. Възможно е да го е получила възможно е и да не е, казва ли ти някой...?
Сори , нямам поща...
Но не се обезкуражавай, продължавай да правиш опити - все някога ще сполучиш.
Обещавам, когато получа ЛС веднага да ти дам знак.
-
Melly - Старши потребител
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Строителство и регулация
|
|