- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
разлика между нотариален акт и скица
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
разлика между нотариален акт и скица
С цел продажба извадих скица на имота в общината и се оказа, че има разлика в границите на имота посочени в скицата и тези описани в нотариалния акт.От общината ми бе обяснено, че се дължи на грешка в кадастралния план.Ще съм благодарна на всеки, който изкаже мнение за решение на този казус,тъй като спешно трябва да продам този имот.
- marbela
- Нов потребител
В общинските скици имотът е разделен на 2 отделни парцела с различни кадастрални номера. Според Нотариалния акт - границите и помещенията ,които са описани в него - съм собственик и на двата парцела.А и реално аз обитавам цялото жилище - етаж от къща от години.
- marbela
- Нов потребител
В общинските скици имотът е разделен на 2 отделни парцела с различни кадастрални номера. Според Нотариалния акт - границите и помещенията ,които са описани в него - съм собственик и на двата парцела.А и реално аз обитавам цялото жилище - етаж от къща от години.
- marbela
- Нов потребител
1.В нотариалния акт не е ли споменат номера на УПИ-то/урегулирания поземлен имот/ според ПУП-а / подробния устройствен план/ за въпросното населено място - преди се казваха "ПАРЦЕЛИ" по ЗРП /застроителен и регулационен план/. Струва ми се Вие употребявате "ПАРЦЕЛ" в смисъл просто на "имот" - ГРАДОУСТРОЙСТВЕНИЯ ТЕРМИН ЛИ ИМАТЕ ПРЕДВИД: "ИМОТЪТ Е РАЗДЕЛЕН НА ДВА ОТДЕЛНИ ПАРЦЕЛА"?? наясно ли сте с тези термини?
2.Съществува административна услуга" Издаване на Удостоверение за идентичност на поземлен имот"- поискайте я от Общината!
3. Кой е казал, че нещо пречи да сте собственик на два имота с отделни кадастрални номера - независимо колко УПИ-та образуват тези имоти - 1или2, ако те са идентични с имота, описан в нотариалния Ви акт?
4. Имате съсобственици с претенции ли?
2.Съществува административна услуга" Издаване на Удостоверение за идентичност на поземлен имот"- поискайте я от Общината!
3. Кой е казал, че нещо пречи да сте собственик на два имота с отделни кадастрални номера - независимо колко УПИ-та образуват тези имоти - 1или2, ако те са идентични с имота, описан в нотариалния Ви акт?
4. Имате съсобственици с претенции ли?
- friend28
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|