начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Kasier

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kasier

Мнениеот djimil_1968 » 15 Авг 2012, 14:52

Kato sobstwenik na apartament w etajna sobstwenost, imam li prawo da poiskam smetka ot kasiera na whoda

Blagodarq!
djimil_1968
Нов потребител

Re: Kasier

Мнениеот dikobraz » 15 Авг 2012, 21:53

estestveno,
Като начало, корегирайте написаното от Вас да е на български че ще Ви награчат.
Още повече че е написано в закованата тема горе

Пишете само на кирилица! Писането на латиница е израз на неуважение към езикa ни, постът Ви ще бъде заличаван - без оглед на съдържанието. Ако сте в обективна невъзможност - потърсете някой удобен Вам онлайн кирилизатор - пример: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

След това прочетете ЗУЕС вижте какви са Ви правата и задълженията, също така и какви са задълженията на този който води касата.
Естествено, че се дава отчет и както е споменато в ЗУЕС - най малко веднъж годишно.
Отчета естествено се прави на ОС на ЕтС.

Така че както съм казвал и преди - Не съм съгласен да давам просто едни пари и да не знам какво става с тях.

Успех...
dikobraz
Потребител

Re: Kasier

Мнениеот consultant » 16 Авг 2012, 18:56

Адмирации dikobraz :!:
Слагаме сега
Изображение
Също така я зачаме за да слуужи за пример :idea:
moderator
Аватар
consultant