начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Общи части и мазета

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Общи части и мазета

Мнениеот bilqnita » 04 Юли 2012, 09:07

Здравейте , имам следния казус
в блока в който живея от 26 години има едно помещение
което е точно до моето мазе ( моето мазе и мазето на съседа на моя етаж са отделени в отделен коридор на цялото мазе) , което от 20г стой безстопанствено и целия вход си хвърля боклука там. Въпроса ми е следния
след като е безстопанствено а другите общи помещения са завзети от един съсед , на който никой нищо не казва , аз мога ли по някакъв законен начин да си ползвам помещението до моето мазе?
Тъй като в момента в който тръгнах да го почистя и облагородя една съседка цъфна и пожела тя да го ползва (след 20 г висене ) :x :x :x :x :x
bilqnita
Младши потребител

Назад към Етажна собственост