начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

наследство

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследство

Мнениеот sisa1965 » 21 Окт 2008, 15:30

След смъртта на баща ми, апартамента и вилата (които бяха собственост на двамата ми родители) наследихме аз, сестра ми и майка ми. Аз живея в апартамента с детето си. Скоро разбрах, че сестра ми е купила от майка ми нейния дял и от двата имота с пълномощно от нея (тя е с инсулт) и аз оставам на улицата. Законно ли е това?
sisa1965
Нов потребител

Re: наследство

Мнениеот sunrise » 21 Окт 2008, 15:38

Няма проблем да се сключва сделка чрез представител. Може и да се упълномощи лице да договаря и сам със себе си. Дали е законно във Вашия случай, зависи от пълномощното и способността на майка Ви да разбира значението на извършваните от нея действия. Доколкото явно обаче не е под запрещение , не можете да ограничавате правата и , поради инсулта.
sunrise
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба