начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Евентуален проблем при покупко-продажба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Евентуален проблем при покупко-продажба

Мнениеот dimitar_peshev » 20 Фев 2010, 11:54

Здравейте,
Описание: ще купувам апартамент, който е единственото жилище на възрастни хора, при тях живее един от родителите им, болен на легло. Уверяват ме, че с парите от продажбата ще си купят друг имот и ще се преместят в него.

Възможно ли е след изтичането на срока, посочен в договора, да не са си купили друго жилище и да не искат да освободят имота, тъй като нямат къде да живеят и гледат болният си родител?

Благодаря.
dimitar_peshev
Нов потребител

Re: Евентуален проблем при покупко-продажба

Мнениеот namakak » 23 Фев 2010, 22:03

Нали не мислите,че има и много хубави имотчета с чист въздух,които са на много изгодни цени?
Попитайте ги преди сделката какво търсят и вие да попитате тук ,там :wink:
Аз пък търся замяна :!: Важно е да се настани който трябва,макар ,че не е задължително,сделката си е сделка,вас не ви интересува.
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот inspectora » 23 Фев 2010, 22:57

dimitar_peshev написа:Възможно ли е след изтичането на срока, посочен в договора, да не са си купили друго жилище и да не искат да освободят имота, тъй като нямат къде да живеят и гледат болният си родител?

Та ако не можете да си отговорите сам на този въпрос - по принцип "възможно ли е ..." ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот dimitar_peshev » 25 Фев 2010, 12:42

Благодаря Ви за отговорите.
Реших да се откажа от този апартамент. Собствениците не ми приличат на хора, държащи на думата си и пред перспективата аз да съм лошия, който им е купил имота, а те после изхарчили парите и сега ги пъди на улицата, избрах да продължавам да търся.
dimitar_peshev
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба