- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Предварителен договор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Предварителен договор
Благодаря за уточнението и подкрепата.
-
suhodol - Младши потребител
А Вие какво очаквате - да Ви подарят ремонт за 50 000 ?
Разбира се че ще продължават да Ви осъждат и може и целия Ви имот да вземат.
Договорите са за това - да се изпълняват. Вие сте неизправната страна и Вие ще плащате.
Разбира се че ще продължават да Ви осъждат и може и целия Ви имот да вземат.
Договорите са за това - да се изпълняват. Вие сте неизправната страна и Вие ще плащате.
- metody
- Младши потребител
Здравейте, не съм отказал да платя ремонта. Направена е отценка и им я предадох. Те могат също да представят такава. Но ремота струва 30000 лв.
А не 50000 Щатски долара. Направеното е видимо. Но не съм съгласен да купувам и обзавеждането им. Това исках да уточня.
Всичко най добро.
А не 50000 Щатски долара. Направеното е видимо. Но не съм съгласен да купувам и обзавеждането им. Това исках да уточня.
Всичко най добро.
-
В момента има ли решение на съда по делото или не.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Има решение на СГС за неустойка по предварителен договор.
Написах го по рано след решението.
Днес ще го обжалвам.
Благодаря за вниманието.
Написах го по рано след решението.
Днес ще го обжалвам.
Благодаря за вниманието.
-
Ако делото е заведено след 2008 година, което е така, нямате право на възражение за погасителна давност. Изобщо на втора инстанция нямате почти никакви права, в сравнение с първа. Затова се интересувам.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Здравейте и благодаря за уточнението.
Искова молба в съда 14.03.2009 г.
Нека повторя: подписваме предварителен договор за продажба на не узаконено
жилище, като куповачите предварително са уведомени, проучили нещата чрез техен Адвокат, който също изготви предварителния договор. Техен Нотариус заверява предварителния договор:10.03.2005 г. В който пише, че окончателния договор за покупко продажба трябва да бъде до 30.06.2005 г. В противен случей дължа неустойка от 20000 Евра.
Аз направих всичко възможно да го узаконя, но и до ден днешен не успях.
Тук във форума потърсих съвет. И смятам, че съм го получил но в друга под категория, Строителство ирегулация. " Разрешение за ползване или удостоверение за търпимост". Отива се, ми се струва към АС. Но това е друга тема.
Приятен ден на всички.
Искова молба в съда 14.03.2009 г.
Нека повторя: подписваме предварителен договор за продажба на не узаконено
жилище, като куповачите предварително са уведомени, проучили нещата чрез техен Адвокат, който също изготви предварителния договор. Техен Нотариус заверява предварителния договор:10.03.2005 г. В който пише, че окончателния договор за покупко продажба трябва да бъде до 30.06.2005 г. В противен случей дължа неустойка от 20000 Евра.
Аз направих всичко възможно да го узаконя, но и до ден днешен не успях.
Тук във форума потърсих съвет. И смятам, че съм го получил но в друга под категория, Строителство ирегулация. " Разрешение за ползване или удостоверение за търпимост". Отива се, ми се струва към АС. Но това е друга тема.
Приятен ден на всички.
-
Вие казвате : Ако делото е заведено след 2008 и т. н.
Не искахте ли да напишете: че ако делото е заведено преди 2008 г. ???
Не искахте ли да напишете: че ако делото е заведено преди 2008 г. ???
-
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|