И аз така смятах /че няма да продължи толкова дълго... а и се очертава още/ (дори по 1 време съжалявах, че изобщо я започнах)... но... /нали "спортуваме" (или поне някои)...
За отиването при Нотариуса... и да отида и да не отида, сигурно все тая... Далеч съм от мисълта, че като отида и покажа НА , да каже, а да, сетих се... този случай има грешка /и да поеме отговорност/. Още повече да каже, дай да го оправим... Иначе и мен би ме учудило, ако 1 Нотариус направи нещо такова /и то нарочно/
Относно казаното "накратко" ... От всичко, което е УДОСТОВЕРИЛ, вярно е само, че дядо е собственик на земите. /но както сте казали, въпрос на доказване/ (а и Нотариусът надали е медицински експерт; и според мен, това, което 1 Нотариус може да удостовери е само, че Лицето Х. е поставил подписа си в негово присъствие (но сигурно греша)/
Относно препоръките Ви: за 1. Да говоря с дядо /ще го направя - при първи удобен случай/... И 4. ще стане ясно там /дали ще го има или не/... Ако при 1. каже, така реших, тъй направих /ако това е неговата реална воля/, няма какво да се направи. Точка.
Относно 5. за търсене на правата след като дядо вече не е жив... Точно не го разбрах, как ще стане /и какво може да се направи/ И каква е гаранцията , че вуйчо няма да е продал земите дотогава/ Но предполагам, че това може да се изясни при 2. (среща с адвокат).
Относно подвеждането, заблуждаването... аз не виждам /не разбирам/ кое му е толкова трудно с доказването. Доколкото разбирам, сте на мнение, че дори дядо да отиде в съда и да каже, аз бях подведен, излъган, няма да е достатъчно (както и за нечуването и непълното неразбиране на български език). Ще му кажат, не , не си бил излъган... ти си разбирал всичко. Така ли?
За "хляба, който го има" ... - прав сте... И благодаря, за това, че напомняте.. В подобни случаи надали има някой по "облагодетелстван" от адвокатите по делата (шоуто) /сещам се за 1 подобен случай с едни познати... повече от 10 год. сигурно се съдиха и накрая май пак нищо /и 2-те страни претендираха , че те са спечелили /.
А и аз нито земи ще работя, нито нещо друго. Но защо тъй да става?...
И аз като се знам, колко обичам да плащам за глупости, би трябвало да е ясна позицията ми.
Поздрави.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 06:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Покупко-продажба имоти.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|