начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Живота ми е опастност моля ви помогнете! В опастност съм-

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Живота ми е опастност моля ви помогнете! В опастност съм-

Мнениеот zlatnaroza » 26 Фев 2014, 01:14

Моля ви не подминавайте моя случай нуждая се от безплатни консултации.Смятам,че в моя случай участват и държавни органини.Искам да намеря доказателства живота ми е опастност.Наследник съм и то много богат незнам точната сума и незнам какво се случва в действителност. Мога да бъда поведена под отговорност и ме е страх непознавам закона и наистина незнам какво се случва.Има слухове-истински твърдения и лъжи участвам във филми.Не съм избирала нито баща си,нито майка си.Смятам,че и държавата е виновна за моят случай аз обвинявам и управлението ни,но мога да бъда подведена под отговорност за клевета и куп други неща който незнам какво и как аз не съм информирана и запозната.Нарушени са ми човешките права нарушени и потъпкани.
Тази информираност е за моя сметка затова,че аз не съм учила,а някога съм била непълнолетна отнели са ми правото на образование,и много други права законни мойте са били нарушени незнам кой какво е спечелил от тези спекулация и на кой преча.Обвинена съм и в малоумие-баща ми ме биеше в главата и пребиваше имаше и свидетели караше ме да нося цистерни печки и бидони и бях непълнолетна,сестра ми е учила в училище за малоумни.Не си знам правата.Тя живееше от тялото си проституираше на пътя ,а това е предстъпление или незнам какво вече и проституцията е законна.А склоняването към проституция насилствено склоняване? Според 3.2.2. Ред за приемане на работа на лица под 18 години
Член 302 КТ аз съм работила не черно и без документи и Член 303 КТ.
Това е водило до малоумие немога да съдя държавата , но тя може да съди мен каква е моята вина,че съм законна наследница на един побъркан човек и приятелите му са в общината.Кажете ми как да се защитя.
Измама,клевети,имотни измами,разваляне на нотариален акт , смяна на име с някакво ненормално име на брат ми държавата върши неща против гражданите си и участва в измами с цел облага. Майка ми не е съгласна,а аз съм ощетена и продаденият ми живот ако питате мен бих искала да съдя всички,но е невъзможно. Истинското ми желание е да си науча правата и да разбере против волята ми в какви правителствени и държавни афери участвам и какво преча аз и моето съществуване на държавата какво искат от мен аз имам права . Нямаше да се занимавам и да се моля ако найстина не се страхувах.Моля ви помогнете ми.Моля ви!Държавата ни има за маруонетки и се забавлява с нас? Държавата ли си забавлява с нас гражданите или е виновен баща ми но как без съдействие от съда и общината той осъществява измамна дейност и представя фалшиви бележки баща ми плаща на правителството ли и всички за замеси и играта ,която е моят живот и правото на образование и бъдеще. Окрити са имоти и пари аз съм учила за икономист-мениджър и горе долу познавам някой документи майка ми се караше да уча за адвокат и ме натискаше да съм в силни паралелки и държеше много на образованието мъжете не харесвали прости жени. Баща ми спи с доведената си дъщеря и с майка и.
Доведената му дъщеря го нарича татенце някога тя беше непълнолетна и спеше с мъже за пари от 5ти клас.
Това е клевета без доказателства,но е истина как да ги докажа,държавата може да съди мен ,а всъщност съм един гражданин неизбирал семейството си каква е вината ми,че съм необразована и неука имам единствено средно образование. Аз мога ли да водя някакви дела срещу баща ми за тормоз и как да го докажа?
zlatnaroza
Нов потребител

Re: Живота ми е опастност моля ви помогнете! В опастност съм

Мнениеот borovinka » 26 Фев 2014, 11:14

Така се получава, когато се спре редовният прием на хапчета...
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба