- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
измама с покупко продажба на автомобил
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
измама с покупко продажба на автомобил
Здравейте,случаят е следният-мой братовчед ми дължи 1000 лв.дава ми срок от 1 месец че ще ми върне парите но повече от година казва че няма и че неможе да ми ги върне.тогава решаваме да ми продаде колата си за 3000 лв като аз му опрощавам тези 1000 давам му на ръка 1000 и му дължа 1000.стиска ме си ръцете правиме пълномощно но колата си остава на негово име.досега аз съм дала вече над 3700 лв за тази кола които той не ги признава.в един розов за мен ден той ми иска колата уж за 3-4 дена да патува до гърция при брат си и оттогава насам неиска да ми я върне.разбрали сме се да му дам тези 1000 лв на 3 вноски по 350 но вече и тях не ги иска.аз съм бременна в средата на 9 месец и нямам физическата сила да патувам и да се занимавам.аз живея в софия а той в благоевград.за мое най-голямо съжаление нямам никакво доказателство че съм му дала пари освен това пълномощно което обаче ми е в колата.в този момент той нито иска да спази уговорката с парите нито иска да ми върне колата.какво бихте ме посъветвали?
- geri4ka
- Младши потребител
Re: измама с покупко продажба на автомобил
geri4ka написа: .какво бихте ме посъветвали?
Да се консултирате с адвокат!
Може да се наложи да се вземе и документ за наличното пълномощно и евентуалните клаузи по него , но... иска тичане и знания , а не полеене по форумите
- sir__lanselot
- Нов потребител
Re: измама с покупко продажба на автомобил
да разбирам но в момента физическото ми състояние не ми го позволява и затова си надявам че ще получа някаква информация тук.интересува ме и какъв документ трябва да подпишеме за да докажа че съм дала пари.
- geri4ka
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|