1. Когато човек постъпва в болнично заведение и два дни по-рано му е правено изследване на кръвта и пожелае да приложи резултатите от изследването към болничната му документация (за информация медицинските специалисти), а доктора откаже да се запознае с резултатите и да го приложи-това законно ли е?
2. Ако човек пожелае да подаде молба в деловодство и не му я приемат защото, но му е спешно в следващия час да му я приемат-какво може да направи?
3. т.2 ме интересува и в случай, че я подава в регистратура и то особено регистратура на болница?
4. За отказите по всички точки по-горе ме интересува-законни ли биха били и ако не, то по какъв начин могат да се атакуват (във всеки отделен случай)? Интересуват ме имената на нормативните документи на базата на които могат да се атакуват гореописаните откази?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Деловодство не приема прилагане на документи към приписка ил
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Деловодство не приема прилагане на документи към приписка ил
Важно съобщение в профила ми тук-излияние от днес 16.10.2013
viasat@abv.bg
неактуалния-http://www.udobno.hit.bg
и актуалните:
София 1606-до поискване
htttp://facebook.com/GeorgiKirilov1987
viasat@abv.bg