За следните нарушения в даден обект към кого да се обърна ,обадя или подам жалба .
1.Двойна каса -едната в левове "черната" в евро .2. Приготвяне на храна в заведение където в менюто няма определен грамаж на порциите и салатите 3. Липса на касова бележка след консумацията 4. Неправилно съхранение на месни и др. хранителни продукти .5. Развалени зеленчуци в салатите .
- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Гердан от нарушения
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Гердан от нарушения
о, сърдити сме на някой и искаме да му отмъстим??
тази доста вътрешна информация - по точка 1 е явно от доста вътрешен човек. Можете да напишете много жалби, но е жалко да си решавате любовни проблеми по този ред...
за да не Ви хванат не пишете точка 1, а само останалото
тази доста вътрешна информация - по точка 1 е явно от доста вътрешен човек. Можете да напишете много жалби, но е жалко да си решавате любовни проблеми по този ред...
за да не Ви хванат не пишете точка 1, а само останалото
- leator
- Потребител
Не смятате ли че има и друго обяснение ?
1 "Жадните очички " видяха каво съдържа портмунето ми (след като си платих кафето )и веднага бях уведомена че мога да си платя и в евро .
2 На добре изглеждащото меню няма грамаж и съдържание .
3 Лекия дъх от месото ме навежда на мисълта че не се съхранява както трябва и кой знае с какъв срок на годност бе .
4.А в маломерната салата открих засъхнала краставица и омекнала( навярно престояла ) чушка .
5.Липсата на касова бележка за мен означава чист доход в джоба на собственика .
А и "българския " Ви коментар ме кара да мисля ,че все още нише стоящите( според Вас )трябва да си траят ,мируват и да се завират в миша дупка заради някой алчен работодател.
1 "Жадните очички " видяха каво съдържа портмунето ми (след като си платих кафето )и веднага бях уведомена че мога да си платя и в евро .
2 На добре изглеждащото меню няма грамаж и съдържание .
3 Лекия дъх от месото ме навежда на мисълта че не се съхранява както трябва и кой знае с какъв срок на годност бе .
4.А в маломерната салата открих засъхнала краставица и омекнала( навярно престояла ) чушка .
5.Липсата на касова бележка за мен означава чист доход в джоба на собственика .
А и "българския " Ви коментар ме кара да мисля ,че все още нише стоящите( според Вас )трябва да си траят ,мируват и да се завират в миша дупка заради някой алчен работодател.
- emiemilli
- Нов потребител
НАП, БАБХ, съответната РЗИ- все са ваш`те хора. Не работят с анонимки.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
Предвид съдържанието на портмУнето Ви, посещавайте заведения от категория, която не допуска омекнал пипер и сушена краставичка.
А ниСшестоящите викат управителя на заведението, правят див скандал, връщат храната, и не плащат!
И на мен не ми е приятен разсъхнатия Ви правопис и омекналия Ви говор, ама няма към кого да се обърна ,обадя или подам жалба ...
А ниСшестоящите викат управителя на заведението, правят див скандал, връщат храната, и не плащат!
И на мен не ми е приятен разсъхнатия Ви правопис и омекналия Ви говор, ама няма към кого да се обърна ,обадя или подам жалба ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|