начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Справка за тип конструкция на къща

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Справка за тип конструкция на къща

Мнениеот chavi » 19 Окт 2012, 14:22

Здравейте , имам следното питане . Къде мога да направя справка за типа конструкция на къща ? Проблема се получи при подаване на данъчна декларация , където вместо М1 (както е била досега , и както мисля че е ) , бабата е писала М3 , не знам по каква причина . Сега за коригираща декларация , ми искат да представя въпросната справка за тип конструкция . Бях в районното кметство , от данъчното казаха там да отида , обаче служителката там ми каза че за първи път чува за подобно нещо , нямало бланка , да съм напишел свободен текст ... което изобщо не ми вдъхна доверие.Става въпрос за Пловдив .

П.П. Между другото къде мога да видя данъчното зониране на град Пловдив . Не знам дали питам правилно , по-просто казано в коя зона се намира къщата , пак става въпрос за данъчната декларация .
chavi
Нов потребител

Re: Справка за тип конструкция на къща

Мнениеот julyanvonemona » 19 Окт 2012, 16:22

Ориентирайте темата си в друг подраздел на форума - примерно раздела, който се занимава с данъците.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Данъчно право