начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Мнениеот namakak » 03 Авг 2009, 23:38

Здравейте траки,прабългари,българи,славяни и подобие ивдуски народи.
80% от училищата в столицата София се дрогирват.
За съжаление е така.Децата не могат да си намерят работа,за да си купят учебници и дрехи за новата учебна година.Не могат и сладолед да си купят.И войната на младежите е::::::!!!!!!!!!!Пласьор.Или застрахован от "приятели" от квартала.
Разказвам разкрития накратко.Вашето дете не пуши,но вие решавате тайно да почистите цялата къща.Може да откриете всякакви найлонови пликчета и хартийки ,които се продават във магазините за вакумиране на стоки за фризера или да си свиете тютюн от качество за хубава цигара,не за трева.Крият се във най-малките и невъзможни ваши красоти за интериора на дома ви,в подправките за манджите ви,във самите ви ястия,това е доста смешно като участници...
Веднага сменяте компанията на детето ви,ставате му охранител ако трябва.За да разберете ,че то може да е замо складов или пласьор човек.Но като разберете ,че негово приятелче вече прави за 5-10 лева удоволствие на всеки катаджия в квартала,просто си преставяте прехода на демокрацията и безработицата ,и войната на младежта,нашите изобретения,изобретенията на прехода,приватизацията,кви субсидии при тая богатащина..съжалявам,че научихте истината.Само за определени хора има хубава и нетежка работа,ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ?????!!!!
Обърнете внимание на България,не на хора от "България"......

Написах темата и ще помоля модераторите да не я трият,защото това значи ,че и те са зависими и крият.Дайте известност,дайте да се разбере дилърите как се снабдяват от митниците,на които даже има митничари от 86 година...Кой е виновен ,вашите деца да умират???????Вие или гласоподаванелите???Не ме интересува,вие отговаряте за децата си до пълнолетието им.Вие сте отговорни.
От близо съм наблюдавал Роси,коя е тя ли ...всички сте я виждали..Това е жена млада,от сутрин до вечер се налива с бира или вино ,а при новата й забежка даже предлага дилъра на ъгъла,за да си реди тревица или бяло...
ПРОВЕРЕТЕ СИ ДЕЦАТА И СПРЕТЕ ХОНОРАРА НА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ КОИТО ПАЗЯТ СВОДКАТА НА ДИЛЪРИТЕ,КОИТО ВИЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ПРЕД БЛОКА СИ АРЕСТУВАНИ С ДЖИП И 10 ГОДИНИ НЕ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА!!!!!!Дори и да се махнат от вашия квартал,тези дилъри вече са си купили жилище с цената на здравето на ВАШИТЕ ДЕЦАААААА!!!!!!
Аз написах,днес ще спя спокойно,моят апел към теб и то съвсем законово е:СПИ СПОКОЙНО.Точка.
Аватар
namakak
Потребител

Re: Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Мнениеот Гост. » 04 Авг 2009, 10:41

:roll: Ако започнете да си излагате мисълта последователно, постовете ще са занимателни и за останалите.
Изнесената фактология не е новина. Ще ви разочаровам.
Само не разбирам, защото сте я написали ще спите спокойно или сте предприели някакви действия по отношение изложеното, които ви носят морално удовлетворение. Че разликата е огромна.
Гост.
Старши потребител

Re: Пиша и въобще не ме интересува,вас ви интересува!!!!!!!!

Мнениеот rts » 05 Авг 2009, 11:36

Написаното от namakak не е никаква новина, нито въпрос, нито зов за помощ, нито предложение за конструктивна работа. Такива словоизлияния нямат място във форума, тъй като излишно го задръстват с помията си.
Поради гореизложеното, настоявам модераторът да изтрие темата.
rts
Активен потребител

Назад към Наказателно право