![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
- Дата и час: 15 Фев 2025, 21:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Знаете ли нещо по въпроса
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Знаете ли нещо по въпроса
Здравейте,попаднах на някакво предаване в което се говореше за амнистията.Но беше към края си и така и не успях да разбера,ще има ли или не? чух нещо че трябвало да се гласува..мисля че през септември.Някои знае ли нещо по въпроса?? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
- no_more_pain
- Младши потребител
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
- Pongo76
- Младши потребител
:)
ne ne! stava vypros za amnistiq za lishenite ot svoboda ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- no_more_pain
- Младши потребител
Re: :)
no_more_pain написа:ne ne! stava vypros za amnistiq za lishenite ot svoboda
Всичките ли ще ги пускаме?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- axecamarad
- Младши потребител
въпросното предаване беше голяма пародия. интервюираха някакви тъмни субекти( разбирайте роми) с по 5-6 и повече престъпления( най-вече кражби). тея хора си признаваха пред камера, че са виновни, но в същото време претендираха, че са несправедливо в затвора и се чудеха как така закона за амнистията няма да обхване и тях:))
- barri
- Потребител
Да как така
То ако има амнистия да е за всички. Как така. Това е несправедливо. Държавата е виновна. И после иска да не крадат. Ми ще крадат като са обидени вече и нямат права. Какво да правят ? Като не ги броят за хора, ще крадат !
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
Ot choveshka gledna tochka si prav....no kak da pusnat prestapnici koito veche vlizat za 2-3 pat i nagore...Neka ima amnistiq no da e v ramkite na bezopasnoto....![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- no_more_pain
- Младши потребител
Мда
Сега сериозно. Аз мисля че няма нужда от амнистия, но щом са го решили "тиквите" от парламента така да бъде. То разбира се ако човек си е взел поука и решил да не върши повече глупости и 6 месеца затвор са му достатъчни. Други и 3 години да лежат пак не им идва акъл в главата. И естествено че за рецидивистите не трябва да има никаква прошка. Те са доказали че не подлежат на превъзпитание и мястото им е там да не пречат на хората
То бива един път, втори ама айде стига да си имаме уважението!
Сега сериозно. Аз мисля че няма нужда от амнистия, но щом са го решили "тиквите" от парламента така да бъде. То разбира се ако човек си е взел поука и решил да не върши повече глупости и 6 месеца затвор са му достатъчни. Други и 3 години да лежат пак не им идва акъл в главата. И естествено че за рецидивистите не трябва да има никаква прошка. Те са доказали че не подлежат на превъзпитание и мястото им е там да не пречат на хората
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
за амнистията
Искам и аз да попитам някой знае ли поне приблизителна дата за тази амнистия.
- Neprimirima
- Младши потребител
за амнистията
Искам и аз да попитам някой знае ли поне приблизителна дата за тази амнистия.
- Neprimirima
- Младши потребител
Ако ти остава 1 година от изтарпяното наказание излизаш.Ако ти остава повече и закона за амнистията гласи че амнистията ще бъде пълна наказанието ти ще се намали с 1 година.Ако искаш още информация и не ти е удобно да попиташ за това тук пиши ми на email marlen_s@abv.bg.Аз също чакам амнистията защото има някого който обичам в тпо.
- Neprimirima
- Младши потребител
кумулация на присъди
Привет!
Искам да попитам вазможно ли е присъда за кумулация на присъди на апелативен съд да се обжалва прес върховен съд. Искам да знам дали закона го позволява, тъй като в случая присъдата на апелатиовен съд е окончателна и не подлежи на обжалване.
Благодаря предварително!
Искам да попитам вазможно ли е присъда за кумулация на присъди на апелативен съд да се обжалва прес върховен съд. Искам да знам дали закона го позволява, тъй като в случая присъдата на апелатиовен съд е окончателна и не подлежи на обжалване.
Благодаря предварително!
- mimozia
- Нов потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|