![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Запознат с районен съд - "до римската стена"(среда) ПРЕДИМСТВО
Плащане в брой
След 29.07.2008. Аз заминава на море ,демек дотогава ако не яко не ме ебе
|
|
Milko_Yosifov написа:Адвокат занимаващ се с наказетлни дела![]()
Запознат с районен съд - "до римската стена"(среда) ПРЕДИМСТВО![]()
Плащане в брой![]()
![]()
advokat__nikolov написа:Milko_Yosifov написа:Адвокат занимаващ се с наказетлни дела![]()
Плащане в брой![]()
![]()
Ооооооооо точно каквото търсите.
Аз съм студент по право и съм специалист по "Усложнена престъпна дейност",Неизбежна отбрана и крайна необходимост",Фактическа грешка и случайно деяние","Множество престъпления"
Изготвям перфектни защити,просто си намерете там някой,който да ги изкаже,че нямам правоспосбност.
Защитата ми варира от 350 евро до 1500 евро.
За повече инфо
advokat_nikolov@abv.bg
Milko_Yosifov написа: П.П. Поли на теб ти има нещо.... начина по който се изразяваш го издава
Milko_Yosifov написа:Олеле болни хора...
Ти си интернет паразит....
pdimitrow написа:advokat__nikolov написа:Milko_Yosifov написа:Адвокат занимаващ се с наказетлни дела![]()
Плащане в брой![]()
![]()
Ооооооооо точно каквото търсите.
Аз съм студент по право и съм специалист по "Усложнена престъпна дейност",Неизбежна отбрана и крайна необходимост",Фактическа грешка и случайно деяние","Множество престъпления"
Изготвям перфектни защити,просто си намерете там някой,който да ги изкаже,че нямам правоспосбност.
Защитата ми варира от 350 евро до 1500 евро.
За повече инфо
advokat_nikolov@abv.bg
Като сте толкова добър да вадя ли от личните какво ми бяхте написал за една защита от която впоследствие се отказахте? Доколкото си спомням цялата защитна теория беше беше изкована на едно нещо "УЖ". И като я прочетох и казах, че това няма да мине и при стажант съдия в РС бяхте посъветвали познатия си да наеме истински адвокат, защото сте се уплашил. Не си спомням точно какъв беше случая, но го имам в лични. Такива бисери като вашите не се затриват лесно. Предлагам 1-во да си завършите образованието, след това да си вземете държавните изпити (защото на тях има и гражданско), след това правоспособността в МС, след това има и изпит за съответната адвокатска колегия и чак след това може да си правите подобна реклама и да иската от 350 до 1 500 евро. И тогава наистина ще има кой да Ви ги даде и ако се издъните в зала няма да се разправяте само с човека който сте издънили. Пожелавам Ви успех и засега няма да вадя онази Ваша защита, за която искахте съвет дали ще мине. Пожелавам Ви успех и да слезете малко на земята.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта